KENDI POSLE SVEGA DUBOKO RAZOČARAO FILIPA RELJIĆA: Razlog je Iva Grgurić!
Foto: Printscreen

ZAMERIO MU

KENDI POSLE SVEGA DUBOKO RAZOČARAO FILIPA RELJIĆA: Razlog je Iva Grgurić!

Ovo je zamerio drugu iz "Zadruge"

Objavljeno:

Fanovi Stefana Kandića zamerili su Filipu Reljiću što je aktuelnom vođi u „Zadruzi“ zamerio zbog toga što je Iva Grgurić ostala bez budžeta za ovu nedelju.

– Pobesneo sam zbog toga. Ili mogu komotno reći da me je razočarao Kendi. Nisam to očekivao od njega, imajući u vidu da smo se družili, a pogotovo Iva i ja – izneo je Reljić svoje utiske nakon što je Kendi Ivu ostavio bez budžeta ove nedelje.

foto: Printscreen

Zbog ove izjave, podrška Stefana Kandića na društvenim mrežama je napala Reljića, a on im se obratio na „Instagramu“.

– Pls ne pišite mi u DM da mi Kendi nije prijatelj ili ja njemu! Proveli smo četiri meseca unutar Zadruge jako bliski, i samo mi koji smo bili tamo znamo koliko je teško živeti pod tim uslovima sa malim budžetom! A da ne pomisljam na 0 – naveo je Reljić na „Instagramu“ i dodao:

foto: Printscreen Youtube

– A Iva mi je takođe draga osoba tako da je normalno da ću da se razočaram u Kendija ako joj da mali budžet. Družili smo se i provodili dosta vremena zajedno u poslednje vreme, tako da smatram da je sa Ivom išao linijom manjeg otpora! Kendi mi je i dalje drug i ne pišite suprotno.

Da podsetimo, Filip je proteklog vikenda napustio "Zadrugu". On je u pismu za novog vođu postavio Kendija. Inače, nakon izlaska iz rijalitija, Relja je priznao da mu se Iva svidela.

Bonus video

CEO JANUAR MI TEŠKO PADA ZBOG NJEGOVE SMRTI! Tari je sve vreme drhtala vilica dok je pričala o NJEMU!

(Espreso.co.rs/ Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.