OTKRIVAMO KO JE BRAT MENSURA AJDARPAŠIĆA! U zatvoru je zbog POKUŠAJA UBISTVA SA 20 GODINA! Pripadnik BARSKOG KLANA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OTKRIVAMO KO JE BRAT MENSURA AJDARPAŠIĆA! U zatvoru je zbog POKUŠAJA UBISTVA SA 20 GODINA! Pripadnik BARSKOG KLANA

Vladimir Tomović bio je strah i trepet u Zadruzi dok se nije pojavio momak iz Bara, Mensur Ajdarpašić.

Objavljeno:

Čim je ušao na vrata zadruge počeo je da provocira Tomovića, i ako kako obojica kažu žive jako blizu jedan drugog u Baru, ali njihov sukob datira odavno.

Jednom prilikom Mensur je pozdravljao ekipu iz zatvora i poručio im da je ovo samo "opomena" misleći na Vladimira Tomovića. On je zbog toga poludeo i rekao kako se njemu i njegovoj porodici preti ljudima iz zatvora i da to nije nimalo naivno. Kada su ga ukućani pitali koliko su ti ljudi ozbiljni on je rekao: "Jako".

Nekoliko dana kasnije Vladimiru je prekipelo pa je napadom na Mensura sebe diskvalifikovao.

foto: Printscreen Youtube

U jednoj svađi, Ermina je pomenula Mensurovog brata i zatvor što nas je nateralo da malo istražimo o kome se radi.

Baranin Ardijan Ajdarpašić (20) uhapšen je zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića.

Prema pisanju crnogorskih medija, i napadač i žrtva su poznati policiji i označeni su kao bezbednosno interesantne osobe koje sarađuju sa dva različita klana.

- Ajdarpašić je, prema policijski evidencijama, blizak Alanu Kožaru, vođi "barskog klana", za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića - preneli su crnogorski mediji.

foto: Printscreen

- Sumnja se da je ušao u sportsku kladionicu u kojoj je već bio Bošković i iz blizine mu ispalio tri hica u noge. Odmah je istrčao, a ranjeni je prebačen u bolnicu i život mu nije ugrožen - rekao je izvor tamošnjim medijima.

Iz Uprave policije su saopštili da sumnjiče Ajdarpašića da je počinio krivično delo - ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U tekstu su konstatovali da su i Bošković i Ajdarpašić prema njihovoj evidenciji bezbjednosno interesantna lica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.