ŠAMARI, ŠUTIRANJE I VALJANJE PO PODU: Pobili se Miljana i Zola, a onda je Marija UBILA BOGA u njoj!
Foto: Printscreen

NIKAD BRUTALNIJE

ŠAMARI, ŠUTIRANJE I VALJANJE PO PODU: Pobili se Miljana i Zola, a onda je Marija UBILA BOGA u njoj!

Obezbeđenje je uspelo naposletku da ih razdvoji

Objavljeno:

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su sinoć imali najintenzivniji sukob dosad, te su nadmašili sve dosadašnje scene koje su priredili pred kamerama rijalitija Zadruga 3.

Naime, stvari su eskalirale kada je Miljana napala Zolu zbog toga što je, prema njenim rečima, „glumio ljubav i lagao je“.

foto: Printscreen

Kako su oboje bili pod vidnim uticajem pića, došlo je do toga da padnu sa kreveta na pod, te je Kulićeva počela da šamara i udara Čolića čim stigne, dok je on njoj uzvraćao udarcima nogom po celom telu.

- Ološu! Hohštapleru! Nemoj da me udaraš nogama u stomak! Zbog tebe sam išla na kiretažu! Jesam li zaslužila da me ovako biješ! – zapomagala je Nišlijka dok joj je nekadašnji emotivni partner ponavljao da će „dobiti još jače i više“.

Obezbeđenje je uspelo naposletku da ih razdvoji, ali ne i da zaustavi svađu u kojoj je Miljana psovala Zoli majku i nazivala je klošarkom.

foto: Printscreen

- Tebe otac udara pesnicama u glavu, pa ti se izvinjava. Ja sam bio svedok toga. To je samo mali deo onoga što znam – podrugljivim tonom joj je uzvratio Čolić, insinuirajući da se njena majka bavi najstarijim zanatom, te da za svoje usluge uzima 20 evra.

Kada je Kulićeva konačno napustila izolaciju i požalila se majci na scenu koja se dogodila, Marija joj je udarila nekoliko šamara.

foto: Printscreen

- Još više je trebalo da te bije! Trebalo je da te ubije i da pod briše sa tobom kad si mu otišla u izolaciju! – urlala je ona na ćerku.

Bonus video

TUČA U RIJALITIJU! TOMOVIĆ SE ZALETEO NA NJEGA: Opalio po glavi Ivinog druga, obezbeđenje ih RAZDVAJA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.