OGLASIO SE VLADIMIR NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE: Prijatelje imam, a NEPRIJATELJI su se sami ODABRALI
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OGLASIO SE VLADIMIR NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE: Prijatelje imam, a NEPRIJATELJI su se sami ODABRALI

Da li se vraća?

Objavljeno:

Vladimir Tomović je pre dve večeri napustio rijaliti "Zadrugu", zbog navodnog nervnog sloma, usled sukoba sa Dalilom Dragojević, te je Pink televizija, obavestila sve fanove i podršku Tomovića, da je on navodno hospitalizovan, te da se ne zna kada će se vratiti u rijaliti.

Podsetimo, sinoć u emisiji "Pitanja novinara", kada je održan i baraž, te se u Belu kuću vratio Sani Ibaimov, Dalila se javno izvinila Vladimiru za reči koje mu je uputila, ali je naglasila da je bila isprovocirana, i da je i on nju isto uvredio.

Ispratili smo Vladimirov Instagram profil, koji vodi njegov brat, dok je on u "Zadruzi", te smo i videli objavu u Instagram storiju, gde se sa Vladimirovog profila njegov brat, ili sam on zahvaljuje na podršci.

foto: Printscreen Instagram

- Dragi ljudi, hvala vam od srca, što ste u ovolikom broju pružili našem Vladimiru podršku. Idemo do kraja! Najjači uz najjačeg - pisalo je na storiju, što bi značilo da se uskoro Tomović vraća u rijaliti.

Postoje i nagađanja da je Vladimir uzeo mali odmor od "Zadruge", te je i Dalila sinoć rekla da joj je krivo, ako je ona bila razlog Vladimirovog odlaska, ili odmora.

Takođe, objavio je i snimak, kada je plakao i pokušao da pobegne:

foto: Printscreen Instagram

- Prijatelje imam, a neprijatelji su se sami odabrali - pisalo je u opisu video snimka, na Instagram profilu Vladimira Tomovića, a pošto je pisano u prvom licu, samo nam ostaje da nagađamo da je on lično pisao ili ne.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.