JEDNA ZADRUGARKA NOSI PROKLETSTVO! Emotivni INVALID koji ne voli ni SEBE ni DRUGE
Foto: Damir Dervišagić

ZADRUGA 3

JEDNA ZADRUGARKA NOSI PROKLETSTVO! Emotivni INVALID koji ne voli ni SEBE ni DRUGE

Radi se o jednoj potpuno energetski praznoj osobi

Objavljeno:

Dragana Mitar ne prestaje da šokira javnost ljubavnim trouglom u kom se našla s oženjenim ljubavnikom Edom Fetićem i njegovim suparnikom Vladimirom Tomovićem, a astrolog Dušan Veličković za VIP magazin otkriva da Mitrova ni sa jednim muškarcem neće naći svoju sreću.

Kako kaže, atraktivna rijaliti učesnica ne ume da voli, budući da joj iskrena ljubav nikad nije pružena, a zbog čega neće uspeti da održi nijednu ljubavnu vezu.

- Dragana je rođena u znaku Jarca i pravi je primer koliko taj znak može biti proračunat. Radi se o jednoj potpuno, ali potpuno energetski praznoj osobi. To vam je jedna od onih žena što od milionera naprave slepca. Jedan emotivni invalid koji ne voli ni sebe ni druge. Svoju lepotu koristi da dođe isključivo do svojih ciljeva i njena erogena zona je tuđi novčanik - objašnjava astrolog, koji Mitrovu ne vidi ni sa Vladimirom ni s Edom.

foto: Printscreen

- Kao što je i sam priznala, iskoristila je Vladimira za udaranje čežnje Edu i ništa sem toga. Vladimir je čovek koji je unovčio svoje animalne nagone za seksom, inteligencija mu nije jača strana, pa ne treba da čudi što ga i rijaliti učesnice tako doživljavaju. Za nju nije predstavljao ništa ozbiljno već samo mladog i snažnog momka kom je svrha kratkotrajna. Zna se da godinama ima ulogu tog koji skakuće po ženama u rijalitiju dok je u punoj snazi, a činjenica da je praznog novčanika govori i o tome da ga Dragana nikada nije uzela za ozbiljno - kaže Veličković, koji nema reči hvale ni za oženjenog Novopazarca.

foto: Printscreen

- Što se tiče njene veze sa tim čovekom koji ima troje dece, od toga neće biti ništa. Kod nje je lepota prokletstvo i tom lepotom je privukla tog kompleksaša i manijaka, kog treba osuditi što ne brine o svojoj porodici. Dragana mrzi muškarce kao ratne zločince jer nije imala ljubav, pa će joj se veza sa tim čovekom završiti isto kako je i počela. Ona nije loša, nego ju je život tako formirao, zbog čega nikada neće biti srećna u ljubavi. Za one koji su nedovoljno voljeni postoje bog i religija i tek kada se ispuni ljubavlju, stiže nada za nju - rekao je Dušan za VIP.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.