OTKRIVAMO ZAŠTO JE NOVI UČESNIK ZADRUGE U SUKOBU SA TOMOVIĆEM: Otkrio je Vladimirov posao, potukli se u TERETANI!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OTKRIVAMO ZAŠTO JE NOVI UČESNIK ZADRUGE U SUKOBU SA TOMOVIĆEM: Otkrio je Vladimirov posao, potukli se u TERETANI!

Zorica Marković i Mensur Aljanpašić novi su učesnici rijalitija, a sada je on otkrio šta zna o Dragani Mitar i Vladimiru Tomoviću.

Objavljeno:

Mensur koji ima 23 godine priznao je da je Dragana je manipulatorka i da igra igricu.

- Mislim da i te kako zna šta radi, a vreme će da pokaže. Smatram da je to inteligentno, ali to je samo moje mišljenje. Iva je moja favoritkinja kada su u pitanju simpatije prema devojkama iz Bele kuće. Svaka devojka je lepa tamo na svoj način, ali moj tip devojke su Mina Vrbaški i Iva, ali ukoliko bi trebalo da biram, definitivno Iva - rekao je Mensur, ali i dodao da odlično poznaje Vladimira Tomovića.

foto: Printscreen

- Ne govorim sa Vladimirom, ali znam ga dobro - bio je iskren on.

Slao je neprikladne fotografije mladim devojkama, ispod 20 godina. Ja sam bio u Podgorici gde su moji prijatelji komentarisali da je on homoseksualac. Bio sam u čudu kada su mi to rekli - rekao je Mensur i priznao da su se posvađali kada je on otkrio Vladimirov posao od kog ga je bilo sramota.

Sada je isplivao razlog njihove svađe. Naime, fanovi su ispod klipova koje se kaće na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge napisali kako su se Vladimir i Mensur potukli u teretani gde je tom prilikom novi zadrugar polomio nos Tomoviću.

foto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.