Šok i tuga u Parovima: Poginuo brat Zmaja od Šipova (FOTO)

RIJALITI PREOKRETI

Šok i tuga u Parovima: Poginuo brat Zmaja od Šipova (FOTO)

Zmaja od Šipova zadesila je velika porodična tragedija, pa zbog toga danas napušta ‚"Parove" i odlazi kući
Objavljeno: 19:29h

Velika porodična tragedija pogodila je Zmaja od Šipova! Rajko Grahovac, mlađi brat Ilije Grahovca poznatijeg kao Zmaj od Šipova, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u blizini Šipova, potvrdio je za Avaz Grahovčev advokat Duško Tomić. Zbog toga Zmaj napušta ‚‚Parove” i odlazi u rodno mesto. 6 domaćih parova za koje smo navijali, ali oni nikad nisu smuvali. Bar zvanično! (FOTO) - Rajko i prijatelj su krenuli da obiđu stoku u blizini Šipova i obojica su smrtno nastradali, danas oko 14 sati. Ilija je napustio rijaliti šou i danas se vraća u Šipovo, rekao je Tomić.

Prema Tomićevim rečima, Rajko je bio u automobilu kojim je upravljavao njegov prijatelj, kada je sleteo s puta iz nepoznatih razloga i od siline udara na mestu je poginuo. - Rajko je bio učesnik minulog rata od prvog do poslednjeg dana. Bio je veliki sportista, pobednik mnogih takmičenja, čestit i pošten čovek. Bio je u senci starijeg brata, mada je bio mnogo snažnija i uspešnija ličnost, ali je za razliku od Ilije bio skroman."
Braća su svojevremeno bila u svađi koja je završila parnicom u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu. Protiv Ilije je podignuta optužnica zbog nanošenja teških telesnih povreda bratu Rajku, ali i za trgovinu oružjem. Zmaju su fanovi na društvenim mrežama uputili saučešće, a sa njima se solidarišu i navijači ostalih takmičara u rijalitiju "Parovi".
Zmaj od Šipova je neprekidan učesnik rijalitija na TV Happy od marta prošle godine, a tokom leta pobedio je u “Maldivima”. (Espreso.co.rs / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.