SAŽALJEVALI GA JER JE DETE SAMOHRANE MAJKE! Filip Reljić kao siroče prodavao stvari iz kuće!
Foto: Printscreen

tuga

SAŽALJEVALI GA JER JE DETE SAMOHRANE MAJKE! Filip Reljić kao siroče prodavao stvari iz kuće!

Nije joj bilo dobro kada je videla šta je uradio.

Objavljeno:

Aktuelni zadrugar Filip Reljić je imao više nego uzbudljivo detinjstvo. Njegova majka Indira Reljić nam je otkrila jedan od od njegovih bisera dok je bio dete.

foto: Printscreen Youtube

– Dok smo živeli u Herceg Novom, ja dođem sa posla i legnem da odmaram. I on sačeka da ja zaspim i on pokupi neke stvari, neke sitnice iz kuće i izađe na ulicu, poređa neke kutije i prodaje stvari, kao neko siroče. Jedno vreme, ja nisam ni znala šta radi. Stavi kutiju i sve na sažaljenje da je on dete samohrane majke. Te neke stvarčice, to su bile u pitanju neke školjke i razne morske gluposti i on je to prodavao za 20-30 centi - ispričala je Indira za portal Espreso.co.rs i dodala da se Filip baš nije lepo proveo kada je ona saznala šta radi.

– Stalno je imao neke bisere, ali je uvek znao da se snađe i zaradi novac. I to još kao dete. U školi je crtao drugima i za to uzimao male novčane naknade.

Inače, koliko je Reljić kao dete bio nemiran, najbolje govori i ona situacija kada je imao šest godina i kada su ga vatrogasci skidali sa bandere, na koju se popeo, a s koje posle nije mogao da se spusti.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.