ANA KORAĆ ULAZI U ZADRUGU U KOSTIMU BABA MRAZICE: Tražila je POSEBNE USLOVE jer se BOJI Janjuša, a tek HONORAR...
Marko Janjušević Janjuš, Ana Korać, Foto: Pirntscreen

DAVID LUDI OD LJUBOMORE

ANA KORAĆ ULAZI U ZADRUGU U KOSTIMU BABA MRAZICE: Tražila je POSEBNE USLOVE jer se BOJI Janjuša, a tek HONORAR...

Ana se dogovorila sa produkcijom da uđe u rijaliti 31. decembra za Novu Godinu

Objavljeno:

Ana Korać planira da uđe u rijaliti za Novu godinu, ali traži specijalne uslove zbog Marka Janjuševića Janjuša, za kog misli da je na nju ljut.

Koraćeva, zbog koje je, navodno, Janjuš pobegao iz prve sezone Zadruge, strahuje, da će joj se bivši prijatelj osvetiti, čim bude zakoračila na imanje u Šimanovcima, pa je zbog toga tražila da nema nikakav kontakt sa njim.

Osim toga, Ana se dogovorila sa produkcijom da uđe u rijaliti 31. decembra za Novu Godinu i da joj honorar bude navodno 3.000 evra.

foto: Printscreen

- Ani je bilo žao što u prošloj sezoni nje zauzela jedno od prvih 5 mesta, pa je zato odlučila da se vrati na mesto zločina i ispravi grešku. Ona će ovoga puta ući sama, a budući da je stekla veliku popularnost, bila je u prilici da traži visoki honorar. Prvo je tražila da joj mesečni honorar bude 4.500 evra, ali nije dobila odgovor, kojim se nadala. Na kraju je dogovor postignut da će Ana dobijati 3.000 evra mesečno, i bila je zadovoljna time - kaže izvor i dodaje da se Ana posvađala sa Davidom Dragojevićem pred ulazak u rijaliti:

- David je veoma ljubomoran i teško mu je bilo da prihvati da neće ući sa njom. Ana je danima pokušavala da ga ubedi da će mu biti verna, i da neće pogledati nijednog muškarca, ali je on bio nepoverljiv. Takođe je i veliki problem što je na imanju i njena bivša simpatija Marko Janjušević, od kojeg se nije razdvajala celu prvu sezonu. Međutim, Ana je obećala da mu se neće približiti, čak je i jedan od uslova bio da Janjuš ne sme da joj se obraća. Molila je produkciju da dobije zaštitu od Janjuša, i oni su joj uslišili molbu.

foto: Sonja Spasić

- Ana će ući nekoliko sati pre ponoći. Prvo će gostovati u emisiji, a nakon toga će, obučena u odelo Deda Mrazice, da iznenadi svoje buduće cimere. Ona je takođe tražila još neke uslove, ali nijedan joj više nije ispoštovan. Tražila je da bar jednom nedeljno ima poziv sa dečkom Davidom, ali je produkcija to odmah odbila. Isto tako je tražila da ima svoj budžet nedeljni jer je na posebnoj ishrani, ali produkcija joj ni to nje odobrila, jer bi se ostalli rijaliti igrači žalili - završava izvor.

Bonus video

IZLETELA IZ KUĆE KAO FURIJA! Miljanu Kulić pokrali u rijalitiju, pa je napravila PRAVI HAOS!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.