ŽAO JOJ JE PREVARENE ŽENE: Dragana Mitar se javno narugala Edovoj zvaničnoj supruzi i majci njegovo troje dece! DNO
Foto: Printscreen

CINIČNA

ŽAO JOJ JE PREVARENE ŽENE: Dragana Mitar se javno narugala Edovoj zvaničnoj supruzi i majci njegovo troje dece! DNO

Bez imalo srama!

Objavljeno:

Zadrugari moraju da ispoštuju pravilo "Zadruge" i probude se istog trenutka kada čuju zvuke muzike koju je za njih pripremio Veliki šef.

Oni su nerado ustali i odmah započeli sa obavljanjem prvih jutarnjih rituala kako bi se što pre pripremili za predstojeća dešavanja, ali nikako nisu očekivali nešto što nije bilo predviđeno u nastavku.

Kako su svi mislili da će uskoro stići pismo u kojem će biti obavešteni o daljim dešavanjima, oni su umesto toga ponovo čuli pesme koje su ih sve podigle na noge.

foto: Printscreen Instagram

Svi su odmah ustali i počeli da igraju, a najveselija bila je Jovana Tomić Matora. Njen performans se mogao videti i u ranim jutarnjim satima.

Međutim, kada su čuli numeru "Žao mi je prevarene žene" Dragana Mitar morala je odmah da odreaguje, budući da se u njoj odmah pronašla.

- Katastrofa, pesma je hit - rekla je Dragana.

Podsećanja radi, Dragana je sinoć definitivno odlučila da bude u vezi sa Edisom Fetićem, oženjenim ocem troje dece, a njihovo flertovanje i dodirivanje traje danima.

Mnogi su na društvenim mrežama prebacili Dragani da tom pesmom dodatno vređa Edisovu zakonsku suprugu, što je u najmanju ruku nepristojno, ako ne i bezobrazno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.