SKANDAL UŽIVO! NEVERICA: Sanja Marinković IZBACILA IZ EMISIJE Osmana Karića!
Foto: Printscreen

haos

SKANDAL UŽIVO! NEVERICA: Sanja Marinković IZBACILA IZ EMISIJE Osmana Karića!

Osman se ubrzo oglasio na Instagramu

Objavljeno:

Osman Karić, otac aktuelnog učesnika rijaliti programa "Zadruga 3", trebalo je da gostuje u emisiji "Magazin In", kod Sanje Marinković, te je Karić i bio na snimanju, potom objavio datum emitovanja, ali se nešto izjalovilo, pa je emisija otkazana za neki drugi period.

Podsetimo, Miljana Kulić je pre nekoliko dana izjavila da je gostovala u emisiji na Pinku sa Osmanom Kariće, te je prenela poruku Stefanu da se izdvoji iz čopora Vladimira Tomovića i bude svoj u takmičenju.

Takođe, znamo i da Osman pruža veliku podršku vezi Ive Grgurić i njegovog sina, ako i da mu nije po volji što su raskinuli.

Povodom termina emitovanja emisije, Osman se oglasio na svom Instagram profilu gde je najavio svoje gostovanje, a potom je i prokomentarisao otkazivanje iste.

- "Magazin In", kaže mi Sanja budi fin, ja joj kažem budi dobra, znam da si žena Kobra. Malo me provocirala, očima dirala. Vreme prolongirala, dok me je ispod oka gustirala,. Bio sam pristojan, nervozan, a fin, morao sam, Stefan mi je sin. Nisam dao celog sebe, za rijaliti mi se licno j*be. Sve je glamur lažni,sad su Tomović i Dragana, bitni i važni - pisalo je u prvoj objavi Osmana Karića na njegovom Instagram profilu, a potom sledi i sledeća objava:

- Emisije neće biti u subotu, mislim, biće, ali ne sa mnom, verovatno će je pustiti kroz koju godinu, kad se Stefan oženi, Iva uda negde u Hrvatskoj, a ja u istoj podržavam vezu Stefana i Ive - kratak je bio Osman u svom opisu slike, gde je precrtana najava emisije kod Sanje Marinković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.