SUBOTIĆKA OPROSTILA OCU ŠTO JE VODIO MAGDALENU KOD ČABARKAPE: Pomirila se s Karađorđem, a zaratila s Ljubom!
Aleksandra Subotić, Foto: Filip Plavčić

NIKO NE MOŽE DA IH POHVATA

SUBOTIĆKA OPROSTILA OCU ŠTO JE VODIO MAGDALENU KOD ČABARKAPE: Pomirila se s Karađorđem, a zaratila s Ljubom!

Nakon nekoliko meseci odbijanja da zakopa ratne sekire sa ocem, Aleksandra se pomirila sa njim

Objavljeno:

Aleksandra Subotić je konačno potvrdila vest da se pomirila sa ocem Karađorđem Subotićem.

Podsetimo, uzrok njihovog sukoba je bilo to što je on, bez ćerkinog znanja, odveo unuku Magdalenu da upozna oca Aleksandra Čabarkapu, sa kojim Subotićeva nije u dobrim odnosima i kog je, prošle godine, optužila da je fizički nasrnuo na nju.

foto: Printscreen Facebook

Ipak, nakon nekoliko meseci odbijanja da zakopa ratne sekire sa ocem, Aleksandra se pomirila sa njim, te je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je moguće videti Karađorđa sa unukom.

foto: Printscreen/ Instagram/ sandrasuboticss

Podsetimo, Subotić je nedavno, u intervjuu za jedan nedeljnik, otkrio da njegova ćerka više nije u dobrim odnosima sa majkom Ljubom Pantović.

foto: Printscreen/ Instagram/ sandrasuboticss

- Baba Ljuba radi sve taktički, sve je dobro osmišljeno. Poslala mi je sudske izvršitelje na vrata kuće, došle su dve patrole policije kao i veterinari pošto navodno imam opasne pse. Evo, popisali su Aleksandrine stvari koje realno meni ništa specijalno ni ne trebaju. To je epilog baba Ljubinog uterivanja duga. Ispala je dno dna, jadnica jedna. Kada je izašla iz "Farme", ja sam joj kupio X6, pre toga ML, a u međuvremenu mi je sve otela i ostavila me bez posla. Otela mi je i bager kojim sam radio izuzetno dobar posao. Sada je nastao opšti haos, Aleksandra i Ljuba su u svađi, a pogotovo danas posle ovog. Aleksandra više neće da razgovara sa baba Ljubom, jer ta žena ne zna šta će od svoje zlobe, pa plasira najgore priče o Aleksandri. Baba Ljuba je zla maćeha koja nikada neće moći da ima momka poput Pece, koji je gospodin i ima sve epitete u superlativu. Treba joj medijska pažnja da bi ušla u velikom stilu u "Zadrugu" - ispričao je za Svet Karađorđe.

Bonus video

Koncert Dejan Petrović

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.