OVOLIKI HONORAR NISU DOBILE KIJA I LUNA!? U Zadrugu ulazi Draganin muž i ŽENA Gospodina Torte! Haos TEK SLEDI!
Foto: Printscreen

nižu se šokovi

OVOLIKI HONORAR NISU DOBILE KIJA I LUNA!? U Zadrugu ulazi Draganin muž i ŽENA Gospodina Torte! Haos TEK SLEDI!

Poznato je da su Kija Kockar i luna Đogani imale najveći honorar, a izgleda je u "Zadruzi 3" ta granica pomerena

Objavljeno: 22:58h

Dragana Mitar je mirne glave ušla u šou jer je sud naložio da njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović bude isteran iz stana koji je ona dobila na korišćenje zbog sina Jovana.

foto: Printscreen

Međutim, Dragana ne zna da je Siniša odlučio da uđe u "Zadrugu 3" i da javno dokrajči majku svog deteta. Osim toga, momak za koga se spekulisalo da joj je ljubavnik, Edis Fetić, već je ušao u Imaginarijum, ali tu nije kraj iznenađenjima jer se igri priključuje i Edova još uvek zakonita supruga.

Sinišin stan u Beogradu pre nekoliko meseci je dodeljen Dragani i njihovom zajedničkom sinu Jovanu, ali ih je Siniša izbacio, promenio bravu i izbacio Draganine stvari, a potom uselio bivšu suprugu. Dragana je pravdu potražila na sudu, te je 26. novembra Siniša izbačen iz stana, te je Mitrovoj omogućeno da ponovo u njemu živi sa sinom, što planira i nakon izlaska iz "Zadruge".

foto: Facebook

Dragutinović je van sebe od besa, a planira osvetu u rijalitiju, te pregovara s produkcijom.

- Siniša je poludeo kada je saznao da mora da napusti svoj stan kako bi ga ustupio Dragani da tu živi s Jocom. Kada je policija pokucala na vrata sa nalogom za iseljenje, on je pomahnitao, toliko je vikao da ga je cela zgrada čula. Rekao je: "Zbog k*rve sam ostao bez stana, usr*ću joj se u život." Otišao je kod majke dok ne vidi šta će, ali ne namerava da se zaustavi, rešen je da joj kad-tad preotme taj stan - objašnjava izvor za "Rijaliti" i navodi da je Siniša uveliko u pregovorima za ulazak u "Zadrugu 3":

- Siniša je već nekoliko puta bio na razgovoru u "Pinku" i dogovarao se o uslovima ulaska. Njemu je bilo bitno da uđe nakon Dragane kako bi pripremio materijal da je uništi. Takođe, tražio je pozamašan honorar, tako da su pregovori još u toku, ali njegov ulazak očekuje se u narednih mesec dana.

foto: Printscreen

- Edova supruga takođe pregovara oko ulaska, te će to biti, u najmanju ruku, pravi rusvaj u Beloj kući, pašće krv kada se svi sastanu na jednom mestu. Dragana je Sinišu varala sa Edom, a Edo je ženu varao sa Draganom, tako da je žestok okršaj u najavi. Edova žena je rekla: "Kad se ja pojavim, sve će maske pasti" - završava izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.