SUBOTIĆKA KIVNA NA PRODUKCIJU: Sve što smo mislili da je tako - NIJE! Otkrila da je prevarena, zaradila sam POŠTENO
Aleksandra Subotić, Foto: Filip Plavčić

POVREĐENA

SUBOTIĆKA KIVNA NA PRODUKCIJU: Sve što smo mislili da je tako - NIJE! Otkrila da je prevarena, zaradila sam POŠTENO

Napisala sve što joj stoji na duši

Objavljeno:

Mnogo se spekulisalo da li će Aleksandra Subotić uskoro ući u Zadrugu, a ona se ovim povodom oglasila i otkrila da od toga nema ništa, ali i šta je zamerila televiziji Pink.

Ovako, dragi moj svaki dan mi saljete poruke o tome da li ulazim u Zadrugu 3? NE, ne ulazim I NIKAD nebi! A zasto? Usla sam u Zadrugu 2 otvorenog srca i borila sam se svom snagom da pokazem i dokazem neku svoju istinu! Bilo mi je tesko, pre svega zbog toga sto sam ostavila svoju maloletnu cerkicu da odrasta bez ljubavi majke , ali trudila sam se da verujem da je to zarad naseg boljeg sutra! Pa onda i zbog toga sto se taj rijaliti pretvorio u moj zivot, bila sam prinudjena da se zajedno sa svojom podrskom i svima vama koji ste bili uz mene - borim sa najgorom izdajom u svom zivotu, sa najvecim ponizenjem, sa necim sto nisam ni mogla da sanjam da ce mi se desiti.... Ali to je zivot, moje je bilo da budem jaka a vase da me podrzite, hvala bogu i to je proslo... Napokon je dosao i kraj tog pakla koji sam prezivala, najduzih 24 h u mom zivotu - 6ti juli.. Sve moje duze , ceo taj pakao kroz koji smo prosli, sav taj stres, strah , bol, tuga... Sve je to proslo... Cinilo mi se da smo pobedili, osvojeno visoko CETVRTO MESTO, neki novac i auto.... Mesto osvojeno jeste... Ali sve ono zasta sam se ja borila nije ... O novcu ne zelim ni da govorim, ali ovim putem bih zelela da obavestim svu svoju podrsku i sve ljude koji su glasali i borili se za mene da ja jedina od svih takmicara koji su se borili NISAM DOBILA SVOJ AUTO! Osecam se prevareno od strane tv jer sam se ja za taj auto borila i zaradila ga pošteno.

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on

"Ovako, dragi moji, svaki dan mi šaljete poruke o tome da li ulazim u Zadrugu 3. Ne, ne ulazim i nikad ne bih! A zašto? Ušla sam u Zadrugu 2 otvorenog srca i borila sam se svom snagom da pokažem i dokažem neku svoju istinu! Bilo mi je teško, pre svega zbog toga što sam ostavila svoju maloletnu ćerkicu da odrasta bez ljubavi majke, ali trudila sam se da verujem da je to zarad našeg boljeg sutra! Pa, onda i zbog toga što se taj rijaliti pretvorio u moj život, bila sam prinuđena da se zajedno sa svojom podrškom i svima vama koji ste bili uz mene borim sa najgorom izdajom u svom životu, sa najvećim poniženjem, sa nečim što nisam ni mogla da sanjam da će mi se desiti…. Ali to je život, moje je bilo da budem jaka a vaše da me podržite. Hvala bogu, i to je prošlo… Napokon je došao i kraj tog pakla koji sam preživala, najdužih 24 h u mom životu – 6. juli... Sve moje duže, ceo taj pakao kroz koji smo prošli, sav taj stres, strah , bol, tuga… Sve je to prošlo… Činilo mi se da smo pobedili, osvojeno visoko četvrto mesto, neki novac i auto…. Mesto osvojeno jeste… Ali sve ono zašta sam se ja borila nije … O novcu ne želim ni da govorim, ali ovim putem bih želela da obavestim svu svoju podrsku i sve ljude koji su glasali i borili se za mene da ja jedina od svih takmičara koji su se borili nisam dobila svoj auto! Osećam se prevareno od strane TV jer sam se ja za taj auto borila i zaradila ga pošteno", navela je Aleksandra u svojoj objavi na Instagramu.

Bonus video

GLEDAOCI OBJAVILI SNIMAK JEZIVE ZAVERE! Da li Milan Milošević dotura informacije Dejanu?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.