SUPRUG PODRŽAO SAŠKINE MONSTRUOZNE PRETNJE: Marija je htela da je oslepi, sipala joj je so u oči! To je dijagnoza!
Foto: Damir Dervišagić

doliva ulje na vatru!

SUPRUG PODRŽAO SAŠKINE MONSTRUOZNE PRETNJE: Marija je htela da je oslepi, sipala joj je so u oči! To je dijagnoza!

Nije osudio Saškine reči da će malog Željka baciti u bazen

Objavljeno:

Nakon žučne svađe koju su započele Marija Kulić i Marko Đedović, a nastavile Saška Karan i Miljana Kulić, najdeblji kraj izvukla je Karanova kojoj je Marija sipala ulje u oči.

Zbog toga, Saška je besno psovala Kulićke, te im je zapretila da će baciti bebu Željka u bazen. Iako su mnogi zadrugari osudili pevačicu zbog ovih reči, Aleksandar Gazivoda tvrdi da je njegova supruga pretnje izrekla u stanju afekta i da nije tako zaista mislila.

- Saška je izgovorila zaista monstruozne reči, ali to je uradila jer je bila u afektu. Jednostavno, njena svađa sa Kulićkama traje danima, a ovo je bila kap koja je prelila čašu - počinje priču za „Alo!“ Aleksandar Gazivoda i dodaje:

foto: Printscreen

- Marija je uradila monstruozni čin i sipala Saški ulje u oči, a to jedino može da uradi psihopata i bolesnik. Ulje sadrži čak četiri kiseline koje mogu da izazovu problem s vidom, pa u krajnjoj liniji i slepilo, ukoliko se ne očisti kako treba. Još gore je što je ona pomešala ulje i so i to bacila Saški u lice - ispričao je Saškin suprug i otkrio da ne zamera Miljani ružne reči koje upućuje na račun njegove porodice, ali da Mariji nikada neće, kako kaže, oprostiti podmukla dela.

- Gospodin Kulić je maltretirao Miljanu, koja nije kriva što je takva. Roditelji su je fizički zlostavljali, pa čak i kada je bila trudna. Saški je svojevremeno pričala, kako ju je otac krvnički tukao, šamarao, čupao dok je bila trudna. Kada se porodila, danima je uplakana zvala Sašku i žalila joj se na fizičko maltretiranje. Voleo bih da me ta baraba i pijanac pozove pa da mu kažem neke stvari. Njemu je mesto u zatvoru, on je propali bokser, u životu nije bio prvak - priča Gazivoda i dodaje da se plaši da se strasti između njegove supruge i Marije Kulić neće tako lako smiriti.

foto: Printscreen

- Pre nego što su Marija i Saška ušle u "Zadrugu", obe su bile na psihološkoj proceni, a dobio sam informaciju da je Kulićka dobila ozbiljnu dijagnozu. Psiholog ju je okarakterisao kao psihopatu kakav se rađa jednom u hiljadu godina i verujem da će se Marija i Saška još dugo svađati - kaže Gazivoda na kraju.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.