ERMINA ABORTIRALA GAGIJEVO DETE? Đogani SKOČIO kad je ovo čuo, a Bane postupio potpuno neočekivano! TOTALNI HAOS!
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

ISPLIVALA MRAČNA TAJNA

ERMINA ABORTIRALA GAGIJEVO DETE? Đogani SKOČIO kad je ovo čuo, a Bane postupio potpuno neočekivano! TOTALNI HAOS!

Ova vest je izazvala opšte zaprepašćenje svih učesnika!

Objavljeno:

Jedan od voditelja "Zadruge" Milan Milošević i bivši učesnik istoimenog rijalitija diskutovao je tokom noći sa aktuelnim učesnicima o škakljivim pitanjima koje su gledaoci postavljali.

Jedno od pitanja koje je prodrmalo i napravilo gužvu među zadrugarima bilo je upućeno Ermini Pašović, devojci Baneta Čolaka i bivšoj ljubavi Gagija Đoganija. Gledaoce je interesaovalo da li je Ermina prekinula trudnoću sa Gagijem, što je izazvalo opšte zaprepašćenje svih učesnika.

Kako je Milošević naveo, prilikom Ermininog ulaska u "Zadrugu", ona je u jednom razgovoru sa Gagijem izjavila da je zabranila svom momku da govori o prekidu njene trudnoće.

foto: Printscreen

Još od Erminiog ulaska u popularni rijaliti Gagi Đogani je govorio o njihovoj vezi, dok je ona sve pokušavala da opovrgne.

Ja nisam govorila ni o kakvoj trudnoći, ja sam govorila da je moja dužnost da Gagiju kažem za moju i Banetovu vezu", pravdala se Ermina, na šta ju je voditelj sasekao:

Od kada je dužnost jedne žene da se na bilo koji način pravda svom navodnom prijatelju?", oštro je upitao Milan, aludirajući na to da Ermina skriva svoj pravi odnos sa Gagijem, na šta je ona ostala nema.

foto: Printscreen

U raspravu se uključio i Gagi:

Dajte ljudi šta pričate gluposti, Ermina nikada nije bila trudna sa mnom. Ja sam za njenu trudnoću saznao kada je ona došla ovde, to je Lepi Mića pričao", rekao je Gagi.

Ja se ne sećam toga na klupici, ali ako ona kaže da je bilo tako, ja joj verujem", zaključio je Gagi, dok je njen aktuelni momak bane Čolak sve vreme samo gledao u pod, ne progovorivši ni reč.

foto: Printscreen

Banetovo ponašanje bilo je potpuno neočekivano, budući da su mnogi očekivali da će napraviti haos.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.