ISPLIVALA MRAČNA TAJNA TRIK FX-A: Sani varao Nataliju, onanisao sa devojkama preko SKAJPA
Foto: Printscreen/instagram/sanitrikfxofficial

NIJE SVE BAJNO I SJAJNO

ISPLIVALA MRAČNA TAJNA TRIK FX-A: Sani varao Nataliju, onanisao sa devojkama preko SKAJPA

Sani Ibraimov i njegova supruga Natalija umalo se nisu razveli kada je ona saznala da je on onanisao sa devojkama preko Skajpa.

Objavljeno: 11:32h

Denserka je pre devet godina, tačnije 2010, bila učesnica megarijalitija "Farma", koji se prikazivao na TV Pink, i tamo je bila jedna od zapaženijih učesnika, a suprug joj je javno pružao najveću podršku. Međutim, kako saznajemo, dok je ona zarađivala novac na imanju u Barajevu u užasnim uslovima, usred zime, snega i lapavice, njen muž ju je kod kuće varao sa raznim devojkama, ali, na njenu sreću, samo virtualno.

- Natalija i Sani se nikada nisu razdvajali ni na dan od početka braka, koji traje preko 20 godina, pa sve do te, za njih proklete, "Farme". Iako je prvobitno bio dogovor da u rijaliti uđe on, na kraju je ipak to bila ona. Produkcija je ocenila da bi kao atraktivna ženska bila mnogo interesantnija za publiku. Tako je Natalija napustila bračno gnezdo na tri meseca. Za to vreme Sani je bio sa tada malim detetom, sinom Dejanom. Iako do tada nisu imali bračne krize i nijednom nisu prevarili jedno drugo, kod Sanija je odsustvo žene probudilo potrebu za drugim ženama, devojkama - započinje izvor blizak denserima za Srpski telegraf i otkriva kako je do neverstva došlo.

foto: Printscreen Youtube

- Natalija ga je pred kamerama hvalila kao savršenog muškarca, ljubavnika i, pre svega, čoveka. Dovoljno da nadobudne ženske krenu u napad na privremeno slobodnog Sanija. Sve je počelo sa bezazlenim dopisivanjem preko Fejsbuka. Vrlo brzo je i njemu i njima postalo dosadno da samo razmenjuju poruke, pa su prešli na skajpovanje - kaže izvor blizak bračnom paru Ibraimov.

foto: Printscreen

- Sani je apstinirao, nije imao seks preko dva meseca. U najboljim godinama, testosteron ga je drmao kao lud. Gledao je svoju zgodnu ženu na malim ekranima, a nije mogao da ima seks. Opasnice koje su mu nudile druženje zadovoljile su se i virtualnim ćaskanjem preko Skajpa, što je malo pomalo prešlo u pravi seks preko kamera. Sani je otkrio virtualni seks i navukao se na njega kao malo dete. Devojke sa druge strane su mu pokazivale gole grudi, gola međunožja, a on je sa druge strane njima pokazivao svoj penis u erekciji, govorio je šta bi im radio i sve vreme je onanisao. Nekada je to trajalo i satima. On je čak prestao da gleda Nataliju na "Farmi" kako bi provodio što više vremena sa svojim virtualnim ljubavnicama. Kada je Natalija izašla sa "Farme", on je deaktivirao Skajp nalog i pravio se da ništa nije radio. Ipak, jedna od devojaka poslala je Nati njegove fotke na kojima onaniše i ova je poludela. Napustila ga je na nekoliko dana da shvati šta je uradio. Bili su na korak do razvoda. Sin Dejan je glavni krivac što se denseri nisu razveli posle toliko godina braka. Natalija nikada nije oprostila Saniju to što joj je uradio - završava izvor blizak Ibraimovima.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.