OPET NACIONALIZAM U RIJALITIJU SA NACIONALNOM FREKVENCIJOM: Mazili su te ovi HRVATSKI PRSTI!
Foto: Printscreen

PAROVI

OPET NACIONALIZAM U RIJALITIJU SA NACIONALNOM FREKVENCIJOM: Mazili su te ovi HRVATSKI PRSTI!

Od kako je u javnost isplivala scena iz spavaće sobe u kojoj su se našli Jelena Golubović i dotični Pavao u vili Parova ne smiruju se strasti.

Objavljeno:

Kada je Pavao otkrio da je maženje sa Golubovićevom bila samo igra te dodao da su je po međunožju kako je on sam izjavio “mazili hrvatrski prstići” najpre je usledio aplauz ukućana, mahom iz Srbije kojisu čini se eto samo zbog toga što ne vole Jelenu podržali izliv nacionalizma bez obzira što je Pavao tom izjavom uvredio ne samo Jelenu Golubović već i veći deo gledalaca.

Činilo se da niko neće zameriti Pavao na tome što je najpre kao ženu ponizio Golubovićku no verovali ili ne Ivan Marinković i Jelena Ilić su mu očitali strogu lekciju što je ispraćeno velikim ovacijama van vile.

foto: Printscreen

” Ovo je Srbija, dečko, ti si u Srbiji, spominješ tu hrvatske prstiće i aludiraš na nacionalnost”- odbrusila je Ilićeva hrvatu koji se kako njegovo lice sada govori pokajao zbog toga što je rekao

foto: Printscreen

“Imali smo mi i u prošloj sezoni takvog jednog koji kroz redove propagirao drugu veru pa kako je završio” – dodao je Marinković braneći Golubovićevu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Dnevnimagazin.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.