ZOLA NAPUSTIO ZADRUGU: Prvo BOJKOTOVAO emisiju, a onda doneo odluku! Miljana će POLUDETI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

zadruga 3

ZOLA NAPUSTIO ZADRUGU: Prvo BOJKOTOVAO emisiju, a onda doneo odluku! Miljana će POLUDETI! (VIDEO)

Čolić se razbesneo kada je čuo ovo!

Objavljeno:

Lazar Čolić Zola, obratio se produkciji rijalitija "Zadruga 3", nakon što je dobio kaznu oduzimanja nedeljnog honorara, za neprisustvovanje sastancima i čitanju pisama.

Zola je to razbesnelo, jer je tvrdio da zna sadržaj svakog pisma, pa i satnice kada su stigla, a onda je iskoristio priliku i obratio se produkciji:

- Evo ovako, ja bih zamolio sada da me niko ne prekida, biću kratak - započeo je Zola.

- Ja bih da se obratim velikoj Šefici, da mi omogući razgovor sa produkcijom, s obzirom da sam danas, ovaj, nepravedno kažnjen, ušestvovao sam i na prvom i na drugom pismu, znam sadržaj i prvog i drugog pisma, od "A" do "Š", i prvu kaznu koju sam dobio smatram da nije bila pravedna s obzirom na naš dogovor, koji smo imali zbog mojih lekova koje pijem, psihijatrijske jake lekove, i zato što ste mi obećali da ćete mi tolerisati sat vremena mesec dana. Ali jutros nisam zakasnio čak ni pet minuta. Znam apsolutno sadržaj i prvog i drugog pisma i dok mi ne omogućite razgovor sa produkcijom, ne planiram da učestvujem, ni na zadacima, ni pismima, ni emisijama, dok mi to ne omogućite, Ako mi to ne omogućite do nedelje, želim da napustim rijaliti. Toliko od mene - odmahnuo je rukom je Zola i napustio sastanak i izašao iz Bele kuće.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.