NAJVEĆI RIJALITI TRANSFER DO SADA: Pobednik Parova ULAZI U ZADRUGU! Haos tek sledi, unutra ima NEPRIJATELJE I BIVŠU
Foto: Printscreen Youtube

šokčina

NAJVEĆI RIJALITI TRANSFER DO SADA: Pobednik Parova ULAZI U ZADRUGU! Haos tek sledi, unutra ima NEPRIJATELJE I BIVŠU

Pobednik sedme sezone "Parova", Mladen Vuletić, oglasio se na društvenoj mreži Instagram i time šokirao sve njegove fanove i rijaliti pratioce.

Objavljeno:

Poznato je da je pobednik ovog rijalitija bila i Dalila Dragojević, trenutna učesnica rijaliti programa "Zadruga 3", sa svojim suprugom Dejanom Dragojevićem, a ujedno i bivša devojka Mladena Vuletića. Takođe, Maja Marinković je dosta povezivana sa njim pred ulazak u "Zadrugu 3".

Rodjendanko moj @sandrasuboticss ???

A post shared by MARIJA MARINKOVIC ??? (@majaamarinkovic) on

Izgleda da Mladen ulazi zbog bivše devojke, ali svakako je on svojom objavom začudio javnost obzirom da je naslov "oproštaj", kao što i u objavi pominje da je Ronaldo najbolji fudbaler, ali da je i Ronaldo promenio tim, zvuči kao da je tako. Šta je ovime hteo da kaže rijaliti zavodnik, sami procenite.

- Došlo vrijeme da se rastajemo...4 godine smo se družili, nekad lijepo nekad ne..a u zadnje vrijeme, uopste ne...Hvala puno Meri, koja me je otkrila 2015. godine i Aleksandri, ali Aleksandra se tu ne pita ništa, jer iznad nje ima neko ko vedri i oblači...Jbg tako mora da bude..nisam ispoštovan i razočaran, odlazim..Ja sam za rijaliti igru Ronaldo, a i Ronaldo je promijenio klub - pisalo je u Instagram objavi Vuletića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.