ŠOKANTNI DETALJI O IVANI KRUNIĆ! Razbija ljudima automobile, čupa kosu, SEČE SAMU SEBE! JEZIVO
Foto: Sonja Spasić

ZADRUGA 3

ŠOKANTNI DETALJI O IVANI KRUNIĆ! Razbija ljudima automobile, čupa kosu, SEČE SAMU SEBE! JEZIVO

Ulazak devojke Baneta Čolaka pomrsio je sve konce u rijalitiju "Zadruga".

Objavljeno:

Ermina Pašović žestoko je zamerila Ivani Krunić što se "motala" oko njenog dečka Baneta Čolaka, ali i priznala da je zbog stresa izgubila bebu - plod Banetove i njene ljubavi.

U emisiji "Pitanja novinara" Pašovićeva je otkrila da poseduje šokantne detalje o prošlosti bivše prevačice grupe "Luna", ali da ne želi još uvek da ih obelodani. Ipak, u pabu velelepnog imanja Ermina se poverila Gagiju Đoganiju i Saniju Ibraimovu.

foto: Printscreen

- Ja znam mnogo o njoj, ona je pravila pravi haos. Izađe iz auta, uzme kamen i polupa auto. Uzme, seče se, čupa kosu... Mnogo znam, ali nije moje da to iznosim... Znam mnogo više, još gore stvari, došla sam do svih proverenih informacija Znam da joj roditelji imaju preko 70 godina, da su divni ljudi, samo je ona izrod, sa njom večito imaju probleme. Baca se nasred ulice, haos pravi... Nijedan nastup nije imala da se nije zakačila sa gazdama, sa onim, sa ovim... - govorila je Ermina.

- Oni su nas ovde toliko izmučili da smo ih mi na kraju od*ebali! Ti si njemu dozvolila da igra rijaliti, kao što si noćas i sama priznala - objasnio je Gagi dešavanja u kući dok Ermina nije bila tu.

- Bane je napao Matoru i Nataliju, tražio sam mu da se izvini. Rekao sam Banetu da se mi nećemo mešati da ne bismo tebe izgubili kao prijatelja - rekao je Sani.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.