GLUMI POŠTENOG I PRAVIČNOG, A OVO JE MRAČNA TAJNA JANJUŠA: Košarkaš zbog bolesti ZAVISNOSTI izgubio PRIJATELJE
Foto: Sonja Spasić

NIJE MOGAO DA SE IZBORI

GLUMI POŠTENOG I PRAVIČNOG, A OVO JE MRAČNA TAJNA JANJUŠA: Košarkaš zbog bolesti ZAVISNOSTI izgubio PRIJATELJE

Niko to nije znao.

Objavljeno:

Prijatelj Marka Janjuševića Janjuša iz mlađih dana otkrio je istinu o njemu, koja će mnoge iznenaditi.

On kaže da je Janjuš gajio veliku strast prema kocki, iako je mogao daleko da dogura.

"On je očajan jer se odao tom poroku umesto da je gradio svetsku karijeru. Sa 15 godina je došao iz Prijepolja u Beograd, ubrzo je dobio ponude za inostranstvo, gde je bilo dosta para. Bio je dobar i klubovi su se takmičili ko će da mu da više. On je dete iz skromne porodice, otišao preko, odjednom mnogo novca, upao u neko loše društvo koje ga je povuklo da se kocka. Dobio je nekoliko puta i, naravno, taj dobitak ga je poveo da se ozbiljno kocka. Igrao je rulet i za noć je znao da izgubi i po 20.000 evra", počeo je priču izvor za "Star" prenosi "Puls".

foto: Printscreen Dailymotion

"Postao je zavisnik. Znao je i po 24 časa da se kocka, da uopšte ne spava zbog kazina. Propuštao je treninge, znao je uopšte da se ne pojavi na utakmici, jer je u kazinu. Sve što je imao je ostavio na ruletu. Tada je krenula i karijera nizbrdo", nastavio je priču izvor.

"Članovi porodice su mu pripretili da će ga se odreći ako ponovo uđe u kazino. U to vreme je imao ženu i malu bebu, a supruga mu je pretila da neće videti ni nju, ni bebu ako se vrati kocki. Prijatelji su ga, takođe, napustili, kako im ne bi tražio pare ukoliko počne da se kocka", zaključio je izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.