ZOKI ŠUMADINAC OTKRIO PRAVU ISTINU O MANTIJI KOJU NOSI: Pričalo se da uzima ljudima 500 €, a ona ga je RASKRINKALA
Foto: Vladimir Šporčić

vara narod?!

ZOKI ŠUMADINAC OTKRIO PRAVU ISTINU O MANTIJI KOJU NOSI: Pričalo se da uzima ljudima 500 €, a ona ga je RASKRINKALA

Zoran je priznao da nosi mantiju, nazvavši je "ogrtačem"

Objavljeno:

Zoran Šumadinac je, u više navrata, napuštao "Zadrugu 3", rijaliti čiji je učesnik, zbog zdravstvenih problema, a boravak van imanja u Šimanovcima doneo mu je brojna neprijatna saznanja o nekadašnjim prijateljima.

Naime, Cara Mimi, pevačica koja sa njim ima i duet "Magija", je u nedavnom intervjuu za domaće medije otkrila kako njen nekadašnji saradnik zapravo "vara narod" tako što navodno nosi mantiju tokom obreda koje naplaćuje 500 evra.

foto: Printscreen

Zoran je priznao da nosi mantiju, nazvavši je "ogrtačem", ali isključivo onda kada se, kako je istakao, "moli kod kuće".

- Ne znam šta (prim.aut. Cara Mimi) hoće, ali ja joj želim sve najbolje. Poštujem crkvu, posećujem manastire. Često idem na pogružavanje - u sebi izgovaram molitvu Bogorodici i ona tri puta zaronim u reku ili bazen. To je novo krštenje i očišćenje od grehova. Bio sam na tome u manastiru u Bosni i Hercegovini, u Ukrajini... - otkrio je Šumadinac, zaključivši priču komentarom konstatacije Milice Kemez, koleginice iz rijalitija "Zadruga 3", da se on zapravo bavi crnom magijom.

foto: Printscreen Youtube

- Iznervirala me je, jer ljudi mogu da poveruju u to. Ne postoji veća zaštita od molitve. Apelujem na ljude da ne idu kod vračara i gatara, već u crku!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hit informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.