NATAŠA RADAN TRUDNA SA OŽENJENIM PEVAČEM?! Priznala sve o njihovom odnosu i o TRUDNOĆI! Na sve je bila PRISILJENA?!
Nataša Radan, Foto: Pritnscreen

zadruga 3

NATAŠA RADAN TRUDNA SA OŽENJENIM PEVAČEM?! Priznala sve o njihovom odnosu i o TRUDNOĆI! Na sve je bila PRISILJENA?!

Nikom ništa nije jasno!

Objavljeno:

U Beloj kući nastala je ogromna tenzija kada je sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" podigla Natašu Radan kako bi im odgovorila na pitanja koja se tiču njene sumnje da je u drugom stanju.

Naime, ona je nedavno uradila test za trudnoću koji je bio negativan, a svi su posumnjali da je otac oženjeni pevač Amar Gile, sa kojim je Nataša navodno bila u prisnijim odnosima.

Da li si se razočarala kada si saznala da nisi trudna i otkud u celoj priči Amar Gile? - glasilo je pitanje.

- Ovde sam se totalno poremetila, nije mi žao. Ciklus mi kasni, bubuljice su me spopale. Ne znam šta mi se desilo, ceo dan jedem, nije mi dobro. Morala sam na neki način da to proverim, da vidim o čemu se radi. Dalila je bila tu sa mnom kad sam radila test, laknulo mi je. Kad je bila reč o testu, povezali su me sa njim. Ta priča se vrti i dalje. Zadrugari pričaju da sam izmislila poznanstvo, a to nema nikakve veze - rekla je Nataša.

Saška Karan koja je u tom momentu imala razgovor sa njom, otkrila je novinarima kakve joj je savete dala, a nije izostavila ni da prizna šta joj je Radan rekla o Radetu Laziću.

- Ona treba da ostavi napolju sve što je iza nje. Ako se radi o njemu, čovek je oženjen i pitala sam je šta će joj ta priča. Ja pretpostavljam da je on nju otkačio. Savetovala sam je za Radeta, on je dobar dečko i treba da nastavi sa njim. Inače, nema je nigde, hoće da ide kući pa neće. Rekla sam da se mane toga napolju, sada je ovde sa Radetom i tako treba da nastavi. Rekla je da joj se ne sviđa ni on, ni bilo ko - rekla je Saška.

foto: Pritnscreen

- Čula sam da je Rade izjavio da sam ja sledeća koja ide kući, a ako moj opstanak zavisi od priče sa njim, onda mogu slobodno da idem kući - rekla je Nataša.

Ja to rekao?! To je laž! Ja sam hteo da pričam sa tobom, nisi htela! - pravdao se Rade.

Kako je Nataša uporno ignorisala pitanja vezana za već pomenutog pevača, jedan od novinara je direktno iz studija citirao njene reči koje je uputila bubnjarki Ivani Radić neposredno pre izlaska iz Zadruge.

- Nataša, rekla si da je Amar potencijalni tata? Rekla si:,,Za Amara, rekla sam bubnjarki šta da mu napiše, znam da je sa njegove strane sve u redu" - citirao je novinar.

Nisam to rekla, mislila sam na jednu drugu osobu. Što se tiče bubnjarke, rekla sam da hoću da to reši napolju, pa sam joj rekla šta da kaže. To što su spajali njega i mene nije bilo potrebe za tim, on nije u rijalitiju - rekla je Nataša.

- Iskreno, ovo mi je rekla. Ali, ja sam totalno neutralna, niti znam ko znam ko je Amar, ja sam shvatila to je momak koji nju čeka - rekla je Nina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.