MILJANA SE PRED ABORTUS UZ OBEZBEĐENJE ČULA SA ZOLINOM MAJKOM I SINIŠOM: Evo šta su joj rekli i nije NAIVNO!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILJANA SE PRED ABORTUS UZ OBEZBEĐENJE ČULA SA ZOLINOM MAJKOM I SINIŠOM: Evo šta su joj rekli i nije NAIVNO!

Tražiće da vrati pare!

Objavljeno:

Miljana Kulić se vratila u Belu kuću i u razgovoru sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom otkrila zašto nije mogla da odradi abortus.

U razgovoru su Miljana i Marija Kulić otkrile Zoli o čemu su razgovarale sa Sinišom Kulić i Zolinom majkom Bosom u prisustvu obezbeđenja.

- Tata mi je rekao šta god da odlučiš, uz tebe sam. Kaži tata koliko ga voli - obratila se Miljana Mariji.

foto: Printscreen

- Pitao je jel smo ti kupili cigare. Rekoh nismo imali pare, kupili smo samo dve kutije - rekla je Marija, a onda nastavila o razgovoru sa Zolinom majkom Bosom:

- Sve je super, podržava vas. Super je žena - rekla je Marija.

- Teško joj je mnogo, plakala je. Kaže da ti se u očima vidi da si tužan, da si se smejao zbog drugih ljudi, da te ona najbolje poznaje. Da se u potpunosti slaže i da joj je mnogo žao zbog ovoga, jedva čeka baka da postane. Rekla je da se ti i ja volimo, da je uz nas, da se ne svađamo i da budemo jedno uz drugo - rekla je Miljana.

- Ja sam joj rekla da će ona da traži da ti vrati pare, da reši ugovor. Rekla je da se slaže da rijaliti nije za trudnoću. Rekla je da je nju isto tako ostavio muž i da u potpunosti razume Miljanu i da joj je mnogo žao zbog svega - dodala je Marija.

Potom se Miljana pravdala da nije dobila informacije iz spoljnog sveta jer je uslov pred kiretažu imala da se vidi sa Zolinom majkom i svojim ocem, a da je to uradila u prisustvu obezbeđenja.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.