BOJAN TOMOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Miljana je KONAČNO naišla na LUĐEG od sebe! Posle J***** nema kajanja!
Bojan Tomović, Foto: Public

ESPRESO INTERVJU

BOJAN TOMOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Miljana je KONAČNO naišla na LUĐEG od sebe! Posle J***** nema kajanja!

Pevač je u otvorenom razgovoru za portal Espreso progovorio i o najintimnijim temama

Objavljeno: 12:09h
Lazar Stanušić

Crnogorski pevač Bojan Tomović poslednjih dana je glavna tema domaćih medija zbog sumnje da je upravo on otac deteta koje nosi Miljana Kulić.

Tomović, odnedavno Amar Moštrokol, javno je priznao da se bori s bipolarnim premećajem, a sve to da bi pomogao onima koji se bore s istim problemom.

Pevač je u otvorenom razgovoru za portal Espreso progovorio i o najintimnijim temama. Da li je on otac deteta Miljane Kulić, s kim je od trenutnih zadrugara imao konflikt, od čega je zavisan i da li će ući u Zadrugu 3, otkrio nam je u velikom intervjuu.

foto: Public

Bojane, dosta se piše o tebi u poslednje vreme. Promenio si veru. Kako se sada osećaš?

- Bojan Tomović je umro tačno u podne 28.6.2019, i tada se rodio, likom identičan Ammar Moštrokol. Ime Ammar sam izabrao jer na Arapskom jeziku znači zivot, a ja sam uprkos mojoj bolesti, bipolarnom poremećaju, koja je nažalost poznata po najvećem broju samoubistva, izabrao život. Zelim ponovo da živim i da makar budem primer drugima koji boluju od moje i sličnih bolesti kako se nikad ne treba predati i dići ruku na sebe. Moramo da verujemo u bolje sutra, naravno uz terapiju koja je nažalost doživotna za bipolar.

Komentari o promeni vere su oprečni. Šta je ono što bi poručio ljudima koji te negativno komentarišu? Šta je ono što Amar ima u svom životu, a Bojan nije uspeo da pronađe?

- Zbog prelaska iz Agnosticizma na Islam dobio sam, dobijam i sada, pretnje smrću, najstrašnije kletve, morbidne psovke, ali ja se ne bojim nikoga i ničega. Smrti najmanje. Međutim, nije mi jasno zašto to tim fanaticima smeta. Čime sam ja to njih lično ugrozio promenom vere? Pa 21. vek je, zaboga! Nećemo se valjda vraćati u 90-te.Uostalom, ja imam 37 godina i mogu da radim i verujem u šta je meni volja. Bojan je psihički bio težak i sebi, i što je još gore, svojim najbližima - majci, bratu, bivšoj zeni, familiji, pa se nadam da ce im Ammar više odgovarati. Zahvalio bih se još jednom mojim dragim kolegama - Breni, Hanki Paldum, Dadu Polumenti, Elmi Sinanović i Emiru Đulovicu, koji su mi u tim najtežim trenucima jedini pružili podršku koja mi je u tom trenutku mnogo značila.

foto: Printscreen Youtube

Aktuelna tema ovih dana svakako jeste trudnoća Miljane Kulić. Spekuliše se o tome ko je otac - ti ili Zola. Šta je istina?

- Pitajte Mileta iz Krčedina.

Javnost je imala prilike da čita prepisku tebe i Miljane Kulić. Iz te prepiske se jasno vidi da ste imali nešto. Kako bi precizno definisao svoj odnos sa njom?

- Miljana ima sreću što je nisam tužio za proganjanje i psihičko maltretiranje koje je trajalo puna 2 meseca. To je sve što ću reći o njoj. Pa za samo ova dana imao sam od nje 228 poziva, a zamislite tek za 2 meseca. Nek joj je na čast sve što laže i izmišlja tamo u Zadruzi o meni. Posle je*anja nema kajanja, a prešla se jer je konačno naišla na nekog ko je luđi no ona. To je i sama vise puta izjavila.

Miljanin dečko, Zola, tokom emisije “Pitanja novinara” u Zadruzi, izneo je niz pretnji na tvoj račun i rekao da ti je potrebno hitno lečenje. Marija Kulić se složila sa tom konstatacijom. Kako to komentarišeš?

- Glupavog Zolu mi je prvo bilo žao, a sad vidim da apsolutno zaslužuje Miksi da ga je*e u mozak do kraja života. Marija Kulić jeste to rekla, ali video sam joj po faci da ona vrlo dobro zna o čemu se radi, jer je svesna situacije i zna narav svoje ćerke. Pa Miljana se sama odala za hotel i za mnogo toga o nama, ima to i na Jutjubu.

foto: Printscreen

Mnogi zadrugari te pominju u aktuelnoj sezoni. Zbog čega? Sa kim si imao lične sukobe i koji su razlozi?

- Ljigavi i podmukli Janjuš, košarkaš u pokušaju, loš čovek i još lošiji glumac me je nazvao nervnim bolesnikom i podsmejavao se mojoj bolesti. Zato sam mu i rekao da mi popuši ovaj moj obrezani ku*ac i njemu i baba Ljubi Pantović, koja me je pre par dana bez ikakvog razloga prozivala po medijima. Vladimirka je godinama zaljubljena u mene. Ona je moj najveći fan i cela Crna Gora zna da je on gej, i to nije nista ni ružno ni strašno jer je 21. vek, ali kod njega mi je odvratno to foliranje, šatro homofob, čojstvo i junaštvo, a kad dođe u Beograd je*e muškarce, a i prima ga. On ih naziva "kučkicama", voli da dominira da se bukvalno oživljava u seksi, da šamara, da pljuje po faci kučkice. Rekle mi baš te kučkice da ih je razvaljivao od ku*ca. E, pošto sam ja odbio da budem njegova kučkica, zato me i mrzi i svašta priča za mene. Drugo, Vladimirka karamelica je bila u zatvoru jer je napala decu, i to samo zato što su iz Hrvatske. Takvoj budali je mesto isključivo u zatvoru, a kažu da je i tamo bila popularna među cimerima. Tzv. Lepi Mića mi je odvratan jer se užasavam fašista, a on to jeste jer je poznat jedino po pesmi "Muslimani, bolje da vas nema". To je greota i sramota da se takvoj fukari daje toliki medijski prostor. Matora pi*kica sme da vređa samo devojke koje mogu unuke da mu budu i naziva u droljama i pušačicama ku*čeva, a realno on ga je najviše ispušio u životu. Propalitet matori od 60 i kusur godina... Ima 40 kila sa sve pelenama, a nešto se ku*či. Ma. nebitna budaletina.

S obzirom na to da si često pominjan u Pinkovom rijalitiju, da li bismo mogli da očekujemo tvoj ulazak?

- Ovo malo živaca što mi je ostalo skupo košta. Ako daju 2500 nedeljno, znači 10 hiljada mesečno, tj. 90 hiljada evra za 9 meseci plus poseban apartman za mene. Ući ću jer od nečega moraju da se plaćaju računi. I taman će se saznati istina o svim navedenim fukarama. Tamo ima i meni dragih ljudi, posebno Mima Živković, dobra pevačica i još bolji čovek. Ja za nju navijam jer je bila uz mene kad mi je bilo najteže, a to se ne zaboravlja, zatim Natalija i Sani, Gagi Đogani... OK su mi i pravi gospodin novinar Ivan Gajić, Mirko Gavrić, Ceca Kitić...

foto: Printscreen

Da li bismo mogli da očekujemo uskoro novu pesmu, možda neki hit nalik onima uz koje smo svi đuskali 2000-ih?

- Baš juče mi kaže Stefan Brenin da kad peva nastupe najveća euforija je na mojim starim pesmama, posebno "Na distanci", "Nisam te zaboravio", "Plava Motorola", "Jugić", "S prijateljima na sto", "Ode jedna dođu dve", "Nemoj da me ostaviš"... Tako da mi to daje podstrek i vetar u leđa da nastavim dalje jer sam srećan što moje pesme i dan danas žive i omladina ih u glas peva uprkos svim zabranama koje sam doživeo i preživeo proteklih godina. Još malo da se stabilizujem i ako Bog da vratiću se na scenu sa novim pesmama tamo negde na proleće 2020. Napisao sam ih ja još davno, ali me je teška depresivna faza sprečavala u tome da ih snimim, a kamoli promovišem. E, sad mi je malo bolje, tako da planiram da se vratim muzici koja je bila i ostala moja najveća ljubav i najbolji antidepresiv. Živela muzika i rivotril, seroxat i kapi za nos, od kojih sam jedino zavisan, jer imam velikih problema sa sinusima. I mada se pričalo da sam zavisan od droge, od alkohola, od svačega, a ja zvanično zavisan jedino od kapi za nos.

Bonus video

HOROR TUČA! KRUNIĆEVA DAVI TARU, PA JE UDARA GLAVOM O GLAVU: Simovoj nije prvi put da dobija BATINE, a pogledajte kako izgleda posle OBRAČUNA!

(Espreso.co.rs/ Lazar Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.