SADA JE SVE JASNO! MILJANA I MARIJA BEŽE IZ ZADRUGE?! Nakon što javio OTAC MILJANINOG DETETA nastao HAOS!
Miljana i Marija Kulić, Foto: Printscreen

Nova Drama trese rijaliti!

SADA JE SVE JASNO! MILJANA I MARIJA BEŽE IZ ZADRUGE?! Nakon što javio OTAC MILJANINOG DETETA nastao HAOS!

Trudnoća Miljane Kulić privlači veliku pažnju gledalaca "Zadruge 3", ali to nije sve!

Objavljeno:

Dok Miljana tvrdi da je otac njenog deteta niko drugi do njen dečko Lazar Čolić Zola, u spoljnom svetu najpre se oglasio i crnogorski pevač Bojan Tomović koji tvrdi da je Miljana zatrudnela sa njim. Sada se situacija dodatno komplikuje, budući da još jedan muškarac tvrdi da je imao intimne odnose sa Kulićkom, i to bez zaštite. Reč je o Miletu Mirkoviću iz Krčedina.

foto: Pritnscreen

Naravno, njegove reči smesta su privukle veliku pažnju čitalaca i gledalaca koji se okupljaju na Fejsbuk grupama posvećenim "Zadruzi", a neki od njih smatraju da bi Miljana i Marija smesta pobegle iz "Zadruge" da znaju šta im se sprema, to jest, ukoliko se Mirković pojavi i u Imaginarijumu, što je naveo kao realnu mogućnost.

foto: Printscreen

- Poštena Miljana, da znaš što ne znaš šta te čeka, bežala bi sa svojom mamom glavom bez obzira iz "Zadruge"! Spavaš s kim stigneš, sramota velika! - glasi jedan od komentara, dok se druga gledateljka zabrinula za Mariju Kulić: - Crna Marija, ubiće te rođena ćerka!

- Drama... Komedija... Španska serija, Kolektivna razvaljotka - još neki su od komentara, a više istih pročitajte u nastavku:

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.