MANIJAK POKUŠAO DA SILUJE UČESNICU PAROVA, A ONA JE DOHVATILA MOTKU: Policija zatekla LOKVU KRVI i NEPOMIČNO TELO!
Snežana Jovičić i danas ima traume, Foto: Printscreen

HOROR PRIČA

MANIJAK POKUŠAO DA SILUJE UČESNICU PAROVA, A ONA JE DOHVATILA MOTKU: Policija zatekla LOKVU KRVI i NEPOMIČNO TELO!

Snežana Jovičić pošla u provod, pa preživela pakao

Objavljeno:

Učesnica "Parova" Snežana Jovičić je pre pet godina preživela napad pijanog manijaka, koji ju je bacio u kanal pored autobuske stanice i umalo je nije silovao.

Ova kontroverzna Mladenovčanka nekada je važila za parti devojku koja je obožavala klubove i kafane u glavnom gradu prestonice, pa joj nije bilo teško da se klacka i po prevozu u sitne sate samo da bi bila sa društvom.

Jedne večeri, kada je skockana pošla u Beograd u provod, desila joj se situacija od koje i danas ima traume.

Sneža je atraktivna pojava, posebno kada se sredi za grad. Nekada je obožavala provokativne krpice i štiklice, pa je bilo neizbežno da na sebe skrene pažnju svih koji je sretnu na ulici. Tog jesenjeg vikenda Snežana je imala dogovor da dođe u grad i nađe se sa drugaricama. Bilo je kasno, ulica je bila prazna. Tek poneki automobil i ona skockana na autobuskoj stanici. Dok je pisala poruke prijateljicama, nije ni primetila da je na stanicu došao neugledan muškarac. Zarastao u kosu i bradu, odeven u stare i prljave rite. Izgledao je kao da ga je sam đavo poslao. Kada ga je ugledala, Snežana je bukvalno pretrnula od straha. Počeo je da je gleda napadno i odmerava", navodi izvor blizak učesnici "Parova" i nastavlja zastrašujuću priču.

foto: Printscreen

Ustala je ne bi li se sklonila od njega, ali je on pošao za njom. Počela je da beži, ali uzaludno. "Gde si pošla, d*oljo? Obukla si se za se*s. Sad ćeš da vidiš šta je se*s", vikao je on.

Pomahnitali manijak uhvatio je za kosu i počeo je da je vuče u mrak. U nameri da mu pobegne, Snežana je zajedno sa njim upala u manji kanal koji se nalazio iza stanice.

Manijak je bio šokiran, ali nije je puštao. Ona je dohvatila štap i počela je da ga udara. Ustala je i nastavila da ga bije i šutira u glavu i stomak. Jaukao je. Naišla su kola, ljudi unutra su videli šta se dešava, pa su odmah stali da pomognu Snežani. Uperili su farove u pravcu kanala. Videli su devojku i ogromnog čoveka kako leži u lokvi krvi i ne miče se. Ubrzo je došla policija koja je uhapsila manijaka, a Snežanu je odvezla Hitna pomoć", završava izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.