ZOLA PAO NA POLIGRAFU! Miljana dobila POTVRDU da je samo koristi za PARE pa se RASPALA PRED CELOM NACIJOM
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ZOLA PAO NA POLIGRAFU! Miljana dobila POTVRDU da je samo koristi za PARE pa se RASPALA PRED CELOM NACIJOM

Lazar Čolić odgovarao je na poligrafu u rijalitiju "Zadruga", a Miljana Kulić koja nosi njegovo dete smišljala je pitanja, iako je Zola ubeđen da je Marija bila ta koja je diktirala.

Objavljeno:

Ono što je zanimljivo to je da su Kulićeve obe plakale pre nego što je uopšte i počelo čitanje rezultata, a starija je izjavila da ne zna zašto plače, ali kada vidi uplakanu Miljanu, počne i ona.

Jedno od pitanja glasilo je "Da li si dobio instrukcije za igru u ovom rijalitiju i od koga", a odgovor na issto napravio je totalnu pometnju u Imaginarijumu pošto je Lazar priznao da jeste i to od majke i izvesnog Bobana.

foto: Printscreen

- Da dobio sam instrukcije od svoje majke i od svog prijatelja Bobana, kako treba da se ponašam u određenim situacijama, u odnosu na prošlu sezonu - odgovorio je Lazar.

- Vaš odgovor je lažan - rekao je detektor laži.

- Ja sam dobio instrukcije, skoro svaki dan. Majka me je savetovala da treba više da brinem o Miljani. Rekao mi je i Boban da ne treba da se ponašam, kao da mi je Miljana niko i ništa. Kao što i ona to sama kaže - ispričao je Lazar.

Ipak, za ovu izrečenu laž Miljana je imala totalno dugačije viđenje. Ona je ovim odgovorom dobila potvrdu da je Čolić ušao u rijaliti da bi je iskoristio.

- Reč instrukcija je da je ušao u rijaliti i iskoristi mene, da se pokaže pred narodom što bolje može, to su u mojoj glavi instrukcije. Međutim, on je dobio savete od majke i Bobana - rekla je Kulićeva.

foto: Printscreen

Na pitanje "Da li si sa Miljanom iz novčane koristi?" Lazar je odgovorio "Ne", međutim, poligraf je pokazao da je odgovor lažan.

Miljanu je ovo jako pogodilo, briznula je u plač, a Kulićeva je nedvosmisleno zaključila.

"Nisi hteo sa mnom da praviš decu, sa mnom si iz koristi, sve je jasno".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.