ZMAJ OD ŠIPOVA PRETI SUDIJI I URLA NA NOVINARE: Pokušali su da me UBIJU, i mene i moju STOKU, tražim da se ON UBIJE
Foto: Zorana Jevtić

HAOS

ZMAJ OD ŠIPOVA PRETI SUDIJI I URLA NA NOVINARE: Pokušali su da me UBIJU, i mene i moju STOKU, tražim da se ON UBIJE

"Odgovaraće sudija koji me je zatvorio!"

Objavljeno:

Nakon nedavnog hapšenja koje je doživeo, Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova progovorio je o situaciji u kojoj se našao za bosanski Avaz.

Zmaju se, podsetimo, sudi za napad na osobu koja je nožem ubola njegovu kravu, a to nije jedini proces koji se vodi protiv njega. On tvrdi da nije kriv i da je reč o nameštaljkama.

- Neće više Zmaj biti glup i laprdati! Pokušali su me ubiti, ubiti moju stoku! Sudija koji me zatvorio odgovaraće pred Bogom što mi je medved napao stoku. Do smrti ću tražiti da sud osudi medveda koji mi je pobio nejaku telad - rekao je u svom stilu Zmaj.

foto: Printscreen

- Ja sam Milomiru Mariću skočio na sto i rekao: "Šuti, sada ja govorim!" Nemoj i ti da me prekidaš da ne bih i tebi skočio na sto - odrešito je upozorio Zmaj novinare tokom intervjua.

Grahovac je u pritvoru banjalučkog zatvora Tunjice započeo štrajk glađu 4. septembra, kada je pritvoren zbog, kako je navedeno, neodazivanja na ročište u Opštinskom sudu Mrkonjić-Grad, gde mu se sudi za nanošenje lakših telesnih povreda.

- Neće me osuditi, jer iza mene stoji moj advokat Tomić, Bog i moja pamet! Nema tačke 2! Oni su mislili da ću ja ostati u zatvoru i da će raskrčmiti moju imovinu. Neće. Ja sam štrajkovao glađu devet dana, a mogao sam 111 dana. Ja sam najjači, mene niko u Šipovu ne može istući, može me samo ubiti - kaže on.

foto: Printscreen/ Happy TV

U jednom trenutku, piše Avaz, malo je falilo da intervju eskalira u tuču. Jedan prolaznik, znajući za Ilijin kratak fitilj, došao je na vrata šipovačkog kafića i počeo da ga provocira.

- Šta hoće ovaj balavac, on nije bio ni u m***** kad sam ja peške terao goveda u Sarajevo - rekao je Ilija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.