ZOKIJU ŠUMADINCU POZLILO ZBOG CRNE MAGIJE! Evo šta mu se tačno dogodilo!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

ZOKIJU ŠUMADINCU POZLILO ZBOG CRNE MAGIJE! Evo šta mu se tačno dogodilo!

Najnovije informacije su da je Zokiju sada dobro i biće vraćen u Zadrugu pod terapijom, dok se skroz ne oporavi.

Objavljeno:

Naime, Šumadincu je pozlilo, skočio mu je pritisak i hitno je odvezen u bolnicu na Dedinju, gde mu se stanje stabilizovalo.

- Zoki je dobro, lekari rade dobro svoj posao, a nakon detaljnih pregleda, biće vraćen u Zadrugu - kaže Mario Milovanović, dobar prijatelj Šumadinca.

- On je duša od čoveka, samo je osetljiv, jer upija i pozitivnu i negativnu energiju od drugih. Kad je lepo on se raduje, kad je tužno i on je tužan. Verujem da su ga tamo svađe uznemirile, pa mu je zato pozlilo, jer on obično izbegava da se sukobljava, a juče je bio meta nekih zadrugara, pa se iznervirao - kaže Mario za beogradske medije.

foto: Pritnscreen

- Dotična Milica, juče je rekla da je on bajao, što on nikad nije radio i takvim stvarima se ne bavi. Ugrozila je time njegovu reputaciju - kaže Milovanović.

Sukob je počeo sa Milicom Kemez, koja je rekla da se Šumadinac bavi crnom magijom, i da ju je omađijao. Iako je ona više puta rekla da se šalila, to je bilo dovoljno da se Zoki iznervira.

- Ku*vi kada kažeš da je ku*va, njoj rejting ide gore, a ja se ne je*em. Ja pošteno radim svoj posao. Tebi je Zoki rekao, pre nego što si sela na Filipov ku*ac, da od te priče nema ništa - urlao je Šumadinac, koji nije mogao da se smiri ni posle razgovora sa Drvetom u Rajskom Vrtu.

Zoki je skoro bio u bolnici zbog napada panike, kada su Zadrugari imali zadatak na vodi, počeo je da se trese, ali su mu ukućani pomogli.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.