NATAŠINU MAJKU DECA NE INTERESUJU: Otkriveno sve o njenim AFERAMA sa Šakom i Amar Giletom, a s majkom NEMA KONTAKT!
Nataša Radan, Foto: Printscreen Youtube

TEŠKA PRIČA

NATAŠINU MAJKU DECA NE INTERESUJU: Otkriveno sve o njenim AFERAMA sa Šakom i Amar Giletom, a s majkom NEMA KONTAKT!

Tokom Natašinog rođendana zadrugarka se rastužila kada je videla da nije dobila čestitku od svoje majke

Objavljeno:

Zadrugarka Nataša Radan svojom pojavom zaintrigirala je sve u Beloj kući. Iako se nije isticala po svađama, jedna rasprava ju je uzdigla.

foto: preentscren

Naime, priča da je bila u aferi sa pevačima Šakom Polumentom i Amar Giletom uzdrmala je Belu kuću, pa smo odlučili da proverimo šta je istina. Kontaktirali smo Natašinu prijateljicu Anu, koju smo upitali i o intimnom odnosu Radanove i Radeta Lazića, pa nam je otkrila njeno mišljenje i o pomenutoj aferi.

- Ja ne znam Natašu kao previše slobodnu osobu, ti odnosi za koje je napadaju da je imala sa Šakom i Amar Giletom, ja sam stalno sa njom, ja stvarno ne znam o tome. Koliko znam, ona je sa njima bila samo u prijateljskim odnosima. Sa Radetom stvarno ne znam šta ima. Ako je za njenu popularnost to, onda jesam za to, ali to je već na njoj - započela je Ana.

foto: Sonja Spasić

Međutim, tokom Natašinog rođendana zadrugarka se rastužila kada je videla da nije dobila čestitku od svoje majke, već samo od dva prijatelja koja su je se setila na njen specijalan dan. Otvoreno je priznala da nema dobar odnos sa majkom, te smo Anu upitali zbog čega je to tako.

foto: Sonja Spasić

- Ona sa majkom trenutno ne živi, živi sama, ali konkretno, ja stvarno ne znam. Njena majka je žena koja jednostavno... Neko koga deca mnogo ne interesuju. Nataša ima sestru i brata po majci, koji su mlađi od nje. Nataša je razočarana jer joj nisu napisali pismo - ispričala nam je Natašina prijateljica na koju ona gleda kao svoju majku.

Bonus video

TOMOVIĆ BALANSIRAO SA DEVOJKAMA ČEKAJUĆI STANIJU, ALI NA NJENE ČARI JE PAO: Evo koja zadrugarka je SMUVALA ĐETIĆA! Biće BELAJA!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.