SANI I NATALIJA IZBACILI SLAĐU DELIBAŠIĆ IZ AUTA NEGDE U MAĐARSKOJ: Lažirali da im je pretila SMRĆU!
Foto: Damir Dervišagić

SKANDAL

SANI I NATALIJA IZBACILI SLAĐU DELIBAŠIĆ IZ AUTA NEGDE U MAĐARSKOJ: Lažirali da im je pretila SMRĆU!

Sani i Natalija Ibraimov, aktuelni učesnici "Zadruge 3", prekinuli su druženje i kontakt sa Slađom Delibašić jer su zbog nje, navodno, frontmenu grupe Trik FX opasni kriminalci pretili ubistvom, saznaje Kurir.

Objavljeno:

Nekadašnji prijatelji, čije poznanstvo datira još iz devedesetih, kada su zajedno igrali u Đogani fantastiku, završilo se na vrlo ružan način, o čemu nijedna strana ne želi da priča u javnosti. Bračni par iz straha za sopstveni život ne sme da pominje Delibašićevu u medijima, što je Natalija jednom prilikom i napomenula novinaru Kurira u neformalnom razgovoru, tvrdeći da su ih zvali kriminalci i rekli da će ubiti Sanija ako priđe Slađi. S druge strane, Delibašićeva odbija da komentariše njih dvoje, smatrajući da im je to besplatna reklama. Šta se zapravo desilo, ko je kome i zašto pretio, otkrio nam je Ivan Gavrilović, čovek kojeg možemo nazvati dežurnim estradnim hroničarom i prijateljem zaraćenih strana.

"Slađa je najbolja osoba na estradi, to vam garantujem. U toj priči ona je jedina izigrana i prevarena, a ispričaću vam i kako. Pre nekoliko godina, Slađu su zvali iz Švajcarske da nastupa tamo, pa je ona pitala vlasnika kluba da li s njom mogu da dođu i Sani i Natalija, jer tada uopšte nisu imali tezge. Želela je da im pomogne, kao prijatelj. Tako su njih troje otišli zajedno, Sani je vozio auto. U Švajcarsku su došli dan ranije i smestili se u hotel, gde su Natalija i Sani upoznali nekog našeg čoveka koji ih je pozvao da to veče pevaju u njegovom klubu. Oni su to prihvatili, ali su otišli krišom, da Slađa ne zna, nisu hteli da je pozovu da peva s njima", priča Gavrilović i dodaje da je Delibašićeva za tu prevaru saznala sutradan.

foto: Printscreen

"Slađa je to čula, ali nije htela da im pominje ništa dok nisu završili taj zajednički nastup. Kad su krenuli kući, mislim da je to bilo negde u Mađarskoj na auto-putu, ona im je rekla: 'Što vas dvoje niste rekli da ste imali nastup i u petak uveče? Ne razumem, čemu takvo ponašanje? Ako sam vas ja dovela da radimo zajedno, onda je bio red da me bar pitate da li želim i ja s vama da nastupam, a ne da se krijete od mene.' E onda je Sani rekao Slađi: 'Znaš šta, svako nek se bori za sebe.' Tu je došlo do ozbiljne svađe i na kraju je Sani valjda izbacio Slađu iz kola na auto-putu. Ona je morala da zove nekoga da dođe po nju, ma haos. Zamislite tu pokvarenost, ona im namesti tezgu, a oni je prevare i još je izbace iz kola. Ne mogu da garantujem, ali mislim da je Natalija izmislila priču da Slađa preti Saniju ubistvom da bi opravdala razlog zašto ne pričaju s njom. Ovako su napravili žrtve od sebe, a zapravo je suprotno", rekao je Ivan.

foto: Printskrin

Delibašićeva je potvrdila da ne razgovara s Natalijom i Sanijem, ali tvrdi da im nikada nije pretila.

"Ja nekome pretila smrću (smeh)? Ma dajte, molim vas, dokle su ljudi u stanju da idu sa izmišljanjima. Tačno je ovo da su Sani i Natalija mene prevarili i da zato ne pričamo, ali šta imam od toga što ćete vi sada objaviti istinu? Ima boga i svi ćemo dobiti ono što zaslužujemo! Eto, ja u to verujem, u božju pravdu", zaključila je Slađa.

Posle žestoke rasprave između Ivana i Sanija u "Zadruzi", kao i uvreda na nacionalnoj osnovi, dugogodišnji prijatelji su ipak prevazišli sukob i pomirili se. Tome je doprineo Natalijin ulazak u rijaliti, pa su natenane sve troje rekli šta misle i na kraju izgladili odnose. Međutim, to Gavriloviću ne predstavlja problem da nastavi s provokacijama na Sanijev račun. Nedavno je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je spomenik majmunu Samiju u beogradskom zoološkom vrtu, a kao objašnjenje za taj postupak rekao nam je:

foto: Printscreen Instagram

"Saniju je Vuk Bojović za života podigao spomenik. Šta, niste znali da je Sanijevo pravo ime Sami? E pa proverite, ja nikad ne lažem", rekao je on.

Proverili smo. U ličnoj karti frontmena Trik FX zaista piše da se on zove Sami Ibraimov.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.