ZOKI ŠUMADINAC IZ ZADRUGE IDE PRAVO U ZATVOR? Tuže ga svi bolesni koje je OPELJEŠIO, tvrdi njegova bivša saradnica!
Foto: Printscreen Youtube

RASKRINKAN

ZOKI ŠUMADINAC IZ ZADRUGE IDE PRAVO U ZATVOR? Tuže ga svi bolesni koje je OPELJEŠIO, tvrdi njegova bivša saradnica!

Ispričala kako je ljudima na prevaru uzimao ogroman novac i razotkriva sve metode koje je koristio

Objavljeno: 23:01h

Bivša saradnica Zokija Šumadinca, pevačica Cara Mimi tvrdi da bi Zoki, nakon izlaska iz "Zadruge" mogao da završi u zatvoru.

Naime, ona tvrdi da je je Šumadinac osumnjičen da se bavio nadrilekarstvom i na taj način mnoge ljude finansijski oštetio.

foto: Printscreen

Zoki je na prevarama zaradio najmanje sto hiljada evra. Od tih para je kupio stan u centru Gornjeg Milanovca od 65.000 evra i apartman na Zlatiboru od 35.000 evra. Da ne zaboravim sva njegova luksuzna putovanja, večere u restoranima. Lažno je lečio, one koji boluju od raka i epilepsije, čak i decu. Iskoristio ih je zbog para, to je strašno", priča folkerka za Informer.

Dok smo u Beču snimali pesmu odveo me je kod jedne porodice da vidim kako čisti prostor od negativne energije. Izvadio je iz torbe mantiju koju nose pravoslavni sveštenici. Bila sam šokirana. Zatim je izvadio bosiljak, upalio sveću i počeo da čita molitvu. Kada je zavšio čovek ga je pitao koliko treba da plati, a on je odgovorio da je cena ista kao i uvek. Čovek je izvadio 500 evra i pored toga mu dao punu kesu poklona, a tako je narednih dana u Beču zaradio 5.000 evra", kaže ona.

foto: Pritnscreen

Ona tvrdi i da je Zoki tako prevario ženu kod koje su radili.

Odseli smo kod jedne gospođe, od koje je uzeo 5.000 evra, da bi izlečio njenog dečaka od šizofrenije. Naravno da nije uspeo. Kada smo se vratili u Srbija ona je pokušala da ga kontaktira, ali on ju je blokirao", ispričala je ona.

Prema njenim rečima, pronalazio je razne načine da uzme novac.

Šumadinac navodno putem telefona šalje elektromagnetne talase, a pet minuta naplaćuje 50 evra. Natera čoveka da zažmuri, a za to vreme on kuva kafu i dopisuje se. Ima klijente u Austriji, Americi, širom sveta, a jednog čoveka je ojadio za 3.000 evra na taj način. Ma njega kada izađe čeka na desetine sporova, verujem da će ga tužiti svi bolesni koje je opelješio", zaključuje Cara Mimi.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.