ČABARKAPA ISPRIČAO SVE! Ljuba i Aleksandra su kao KRAVE U KREVETU, morala je da  pita da li SME DA ODE U PRODAVNICU
Foto: Dragana Udovičić

ISPOVEST

ČABARKAPA ISPRIČAO SVE! Ljuba i Aleksandra su kao KRAVE U KREVETU, morala je da pita da li SME DA ODE U PRODAVNICU

Pomirenje Karađorđa Subotića i Aleksandra Čabarkape iznenadilo je mnoge, a sada, kada otac Aleksandre Subotić ulazi u rijaliti "Zadruga 3", Čabarkapa mu pruža svoju punu podršku.

Objavljeno:

- Dao sam mu smernice kako da se ponaša tamo i kako da se brani od Ljube, rekao sam mu sa kim ga je sve varala dok je bila u braku sa njim - istakao je Aleksandar.

"Ja Ljubu nikada ne bih ni pogledao i nisam dok sam bio prijatelj sa Karađorđem, ali kasnije se tu svašta izdešavalo. Pre mene je ona bila sa dosta njih, a dok je bila sa mnom morala je da pita da li sme i do prodavnice da ode. Ja sam pravi čovek za ispravljanje loših osoba, doveo sam je do linije normale, a posle kad je dobila nogu u g****u, vratila se starom životu".

foto: Printscreen Youtube

"Ljuba i Aleksandra su dva krša u s***u. Legnu kao dve krave i očekuju da sve muškarac odradi. Ljuba je pravi transvestit! Jeste li videli na šta joj liči dečko? Pa, to je užas. Karađorđe je za njega maneken i to u ovim godinama. Karađorđe je fotomodel za njenog dečka. Ja sam siguran da bi se Karađorđe i sada pomirio sa njom, ali ja se nikada ne bih vratio na staro, nikada ne bih ponovo bio sa njom, a ni sa Aleksandrom. Ja se na staro ne vraćam - dodao je Čabarkapa, pa zaključio:

foto: Printscreen Facebook

"Karađorđe je dobar čovek, ali ga je žena ubila i promenila. Ljuba je njega ucenjivala, govorila mu kako zna za njegova krivična dela, ali ne može mu ništa jer je i ona upletena u sve to. Kunem ti se, mene je sramota što sam bio sa njih dve".

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.