FILIP MIJATOV U ISKRENOM RAZGOVORU ZA ESPRESO: Slomio me je UMOR, hoću POLIGRAF s Anom Korać, Miljana me je KUPILA
Filip Mijatov, Foto: Aleksandar Stojanović

ESPRESO INTERVJU

FILIP MIJATOV U ISKRENOM RAZGOVORU ZA ESPRESO: Slomio me je UMOR, hoću POLIGRAF s Anom Korać, Miljana me je KUPILA

Filip je sve otkrio u iskrenom intervjuu za Espreso

Objavljeno:
Natalija Atanacković

Filip Mijatov je jedan od učesnika Zadruge 3 koji je privukao najviše pažnje na sebe, pre svega zbog odnosa koji je imao s učesnicom Zadruge 1 i Zadruge 2, Anom Korać.

Njegovo bekstvo iz rijalitija posle samo par dana uspelo je da šokira sve one koji su s nestrpljenjem iščekivali da "raskrinka estradu", kako je sam govorio, a zašto je do bekstva iz Zadruge došlo, Filip je otkrio u iskrenom intervjuu za Espreso.

1 / 5 Foto: Aleksandar Stojanović

- Ja sam poslednji ušao u Zadrugu. Nisam dobio svoj krevet, nisam dobio svoj pokrivač, svoj jastuk, i to je bio prvi okidač. Druga stavka koja me je slomila je neispavanost. Tamo se spava veoma malo, to su pravila. Moj najveći problem u Zadruzi je bio umor i taj umor je kreirao nešto što ja nisam. Mene ljudi zovu da me pitaju kako sam mogao da pljunem nekoga. Videli su te neke moje niske strasti i slabost. Znači, najveći problem je bio taj umor - rekao je Filip, a onda se osvrnuo i na Anu Korać.

foto: Aleksandar Stojanović

- Ko me god pita za Anu Korać, ja ne želim više da pričam o njoj. Šta sam imao, to sam rekao. Rekao sam samo poligraf i to je to. Ako možemo da preskočimo Anu Korać. Poligraf bi bio bum, bez obzira na to ko bi pobedio - zaključio je Filip.

- Što se tiče MIljane, ja s njom želim jedan drugarski odnos i bez obzira na sve što je pričala, opet joj opraštam. Veruj mi da će da se zadrži na meni kad izađe. Ranije nisam pratio Miljanu Kulić. Pratio sam kraj Zadruge 2 i tu me je kupila. Bila je pored mene bez obzira na to što je pričala njena druga ličnost. Kupila me je i ja je poštujem.

Ceo Espreso intervju s Filipom Mijatovim možete pogledati u video-prilogu:

Bonus video

DARKO LAZIĆ JE ODMAH ZNAO DA JE ČIPKA MOJA: Miljana Kulić nekad je proganjala pevača, a evo šta je uradila na ŽURKI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.