NATAŠA PROGOVORILA O VEZI SA ŠAKOM POLUMENTOM: Nije me PODRŽAO da uđem, imam SVE u telefonu! (VIDEO)
Šako Polumenta, Nataša Radan, Foto: Nemanja Nikolić, Filip Plavčić

IMA NEKA TAJNA VEZA

NATAŠA PROGOVORILA O VEZI SA ŠAKOM POLUMENTOM: Nije me PODRŽAO da uđem, imam SVE u telefonu! (VIDEO)

Marko Đedović se ubacio i rekao da postoje privatni snimci Nataše koji kruže internetom

Objavljeno:

Nataša Radan je jedna od novih učesnica rijalitija Zadruga, koja je za veoma kratko vreme skrenula pažnju na sebe zbog raznih glasina koje se vrte oko nje.

U emisiji "Pitanja gledalaca" stiglo je pitanje za nju, zašto je zavlačila Baneta Čolaka u karantinu, kada je bacila oko na Stefana Karića, a ona je prvo objasnila da nije zavlačila Baneta, pa dodala da nije njen tip.

foto: Printscreen

- Bane nije moj tip muškarca, niti imam o čemu da pričam sa njim - poručila je Nataša.

- Ja se ne bih mešao, Šako je moj prijatelj godinama. Rekao sam sve što sam imao, još sam saznao da je bilo nešto sa Šakom. Poštujem Šaka i ne bih ništa - ubacio se Bane.

- Ne znam zašto pominje osobu koja nije ovde, kad ne zna situaciju. To nije istina. Pokušava da iskali bes ovde, jer mu se nije dalo da bude sa mnom. Hvata se za osobu koja je 30 godina starija od mene. Ja sa tim čovekom nikakav seksualni odnos nisam imala, nisam imala ništa. Ja se sa njim znam duže vreme, ja sam sa njim bila ok, sve imam u svom telefonu, sve čuvam. On se nije složio da uđem ovde. Bila sam njim na ručku, ali nisam bila sama i nisam ručala, pila sam piće.

foto: Printscreen

- Ja sam ubeđen da te je j*bao - poručio je Mića.

Marko Đedović se ubacio i rekao da postoje privatni snimci Nataše koji kruže internetom, a zatim ispričao da zna šta se dešavalo sa Šakom.

- Oni su se dopisivali, a ja sam je pitao zbog čega se dopisuje sa čovekom od 50 i kusur godina, a ona je rekla da joj je on puštao poruke, slao glasovne poruke i da će mi ih proslediti kada izađemo - ispričao je Marko.

Šta su još rekli na ovu temu, pogledajte u video-prilogu:

Bonus video

TARA VRIŠTI I PLAČE, PROZIVA ANĐELU VEŠTICU: Mina ju je nazvala GLUPAČOM, a onda se uključio MATEJA u kog je Simova zaljubljena! LUDILO U ZADRUZI!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.