OVA ŽENA JE NAČISTO LUDA! KAKVE SU OVO KLETVE SAŠKE KARAN: Presudiću narkomančini koja seje NENORMALNU DECU
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

ZADRUGA 3

OVA ŽENA JE NAČISTO LUDA! KAKVE SU OVO KLETVE SAŠKE KARAN: Presudiću narkomančini koja seje NENORMALNU DECU

Pevačica Saška Karan pristala je da ude u "Zadrugu 3" iako strahuje od Gagija Đoganija, o kojemima veoma loše misljenje. Ona je priznala da ima fobiju od Luninog oca i da će se fizički obračunati s njim ukoliko je bude maltretirao, kao što je to bio slučaj urijalitiju "Farma".

Objavljeno:

Naime, Saška želi da se osveti Gagiju za to što ju je 2016. godine u rijalitiju "Farma" napao sekirom u nameri da je zaplaši. Gagi je tada bio diskvalifikovan, ali to njoj nije bilo dovoljno, pa sada uzima pravdu u svoje ruke.

- Saška je veliko zlopamtilo, osvetoljubiva je kada joj neko stane na žulj I nanese joj zlo. Čist primer je Zorica Brunclik, kojoj se sveti posle 20 godina zbog neraščišćenih računa iz devedesetih godina i ere produkcije PGP. Ona je bila spremna da rasturi njen i Kemišov brak samo da joj se osveti. Ista stvar je i sa Gagijem, koji će tek da vidi ko je Karanova. Sada je spremna da mu zada poslednje udarce, kako ona kaže, zauvek da ga sahrani i vrati na mesto gde pripada. Ona mi je rekla: "Ta narkomančina koja seje nenormalnu decu ima da propiša majčino mleko! On ne zna kakve sam ja traume imala zbog njega. Sanjala sam sekiru godinu dana. Budila sam se u znoju. Bolesnik će da doživi krah. On je pola čoveka, a ja ću sada da ga dokusurim i srežem ga u korenu. Ćerka će da gleda kako joj otac pada. Nema više Đoganijevih", navodi izvor blizak kontroverznoj pevačici.

foto: Printscreen

Saška je osmislila najgore moguće maltretiranje za njega. Ima da ga podseti na dane kada je tukao tadašnju ženu Anabelu Atijas, ali i na momente kada se drogirao. Neće mu dati da spava, a ni da jede.

"Zna Saška koliko je on labilan i koliko mu malo treba da plane i ponovo napravi skandal. Ona će da ide na to da ga navede da je ponovo napadne, a onda će da se brani. Ima da ga isprebija kao niko do sada kaže izvor, a onda navodi šta je još Saška rekla:

"Znam da će Gagi opet da nasrne na mene, on je lečeni narkić, takvi su labilni sa živcima. E onda će da dobije batine i za onu sekiru i sve što sam zbog njega prošla. Ima da ga urnišem. Upišaće se od batina. On je jedan pas lutalica, ne vredi ni pet para".

foto: Printscreen

Saška je otkrila da se Gagi nje veoma plaši. - Gagije kao kuća, podvi je rep kad me vidi. On se mene plaši, ima i razloga-bilo je Saška želela da prokomentarišena ovu temu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Rijaliti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.