DETALJ NA TELU STEFANA KARIĆA KOJI NIKO NIJE PRIMETIO: Baš voli da je u TRENDU i ako VEZE NEMA SA ŽIVOTOM
Stefan Karić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

ZADRUGA 3

DETALJ NA TELU STEFANA KARIĆA KOJI NIKO NIJE PRIMETIO: Baš voli da je u TRENDU i ako VEZE NEMA SA ŽIVOTOM

Pedeset novih zadrugara uselilo se na velelepno imanje u Šimanovcima 6. septembra i stvari polako dolaze na svoje

Objavljeno:

. Novi učesnici su počeli da se zbližavaju, a već su se desile i prve trzavice u Beloj kući i čini se da je jutro jedino vreme kada je sve mirno u Zadruzi.

Međutim, ne postoji trenutak kada nije zanimljivo u Beloj kući. Čak i kad zadrugari spavaju, budno oko kamere ih prati i ne propušta nijedan detalj vezan za njih. Ovoga jutra jedan zadrugar je, dok su njegovi cimeri spavali, privukao pažnju na sebe i to svojom tetovažom.

Iako mu je skoro celo telo išarano, kadar je ukrala tetovaža na listu njegove noge. Ovo je jedna od skorijih tetovaža koje je Stefan uradio, a posvećena je liku iz španske pljačkaške televizijske serije "Kuća od papira". Na tetovaži se nalazi lik pod imenom Profesor, koji je okupio grupu koja planira da opljačka Kraljevsku kovnicu Španije.

foto: Printscreen

Izgleda da je Karić u toku sa svetskim trendovima, pošto je ova serija najgledanija serija koja nije snimljena na engleskom jeziku na popularnoj platformi Netfliks, ali ostaje pitanje kakve to veze ima sa Stefanom i zašto bi iko išarao na telu lika iz serije?

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.