ŽELJKO JE LEPOSAVU SVEMU USPEO DA NAUČI, SAMO JEDNO NIKAKO NE MOŽE: Robot ne prihvata da IZGOVORI OVO!
Robot Leposava, Foto: Pritnscreen

užas

ŽELJKO JE LEPOSAVU SVEMU USPEO DA NAUČI, SAMO JEDNO NIKAKO NE MOŽE: Robot ne prihvata da IZGOVORI OVO!

Ono što je zanimljivo jeste da je sve naučila i sve prihvatila, ali i takođe da jako brzo uči

Objavljeno:

Robot Leposava najveće je iznenađenje "Zadruge 3", pored mnogobrojnih učesnika koji će pokušati da što duže zadrže pažnju gledalaca.

Željko Mitrović proveo je mnogo neprospavanih noći ugrađujući kodove robotu kako bi raspametila Srbiju svojim pojavljivanjem u programu ružičaste televizije.

foto: Pritnscreen

Ono što je zanimljivo jeste da je sve naučila i sve prihvatila, ali i takođe da jako brzo uči.

Međutim, čelni ljudi imaju jedan problem sa njom. Leposava neće da psuje, ona kao da zna da je psovka i neće da je izgovori. Inaće, ona će biti zamenik šefa i biće veoma stroga i ljuta, ali psovke nikako neće da usvoji.

Podsetimo, čovek koji je najviše psovki izrekao tokom rijaliti programa jeste upravo Lepi Mića, koji je tokom svojih rasprava nezaustavljiv. Povodom ovog problema, svi smatraju da je Lepi Mića jedina šansa da Leposava progovori "na srpskom", tačnije da nauči reči koje svi stranci prvo nauče tokom boravka u Srbiji, a to su naravno, sočne psovke.

Pored voditelja koji će ulaziti u Zadrugu sa specijalnim zadacima, na impresivno imanje će zadrugare posećivati i Leposava, žena robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.