DEVOJKE, KORISTITE GA, ON KUPUJE LJUBAV: Cela Srbija je ZANEMELA kad je Dragana Mitar ovo rekla za BIVŠEG MUŽA!
Dragana Mitar, Foto: Printscreen Youtube

TEŠKE REČI

DEVOJKE, KORISTITE GA, ON KUPUJE LJUBAV: Cela Srbija je ZANEMELA kad je Dragana Mitar ovo rekla za BIVŠEG MUŽA!

Ona je još uvek prestravljena zbog svega što joj se izdešavalo

Objavljeno:

Bivša učesnica Zadruge 2, Dragana Mitar šokirala je javnost tvrdnjama da se njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović bavi sumnjivim poslovima i da je tokom njenog boravka u rijalitiju dva puta završio u zatvoru zbog primanja mita.

Ona je još uvek prestravljena zbog svega što joj se izdešavalo sa njim javno priznala kako je pokušao da obmane policiju dok ih je ubeđivao da nije imao nameru da izbaci njene stvari iz stana, iako je kamera koju je ugradila u hodniku stana sve zabeležila u tim trenucima.

foto: Printscreen Youtube

Dragana je onda odlučila da sve okrene na šalu, pa je za sve njegove devojke uputila jednu poruku zbog koje će zasigruno dobro razmisliti da li će se sa njim zbližiti i ostvariti bilo kakav kontakt.

foto: Printscreen Youtube

- Pozvala sam ga i pitala da li je u stanu. A on meni kaže: ''Otkud tebi to da sam ja u stanu?''. A čujem lift, kao da su vrata otvorena. Opet ga zovem, neće da se javi. Jezivi snimak, a on u stanu. A ja kažem da su mi komšije javile da je u stanu. Zvala sam moje da im kažem da je on tamo i da ne znam šta da radim. Policija je došla, on kaže da je vlasnik i kao on pakuje stvari. Još on kaže da se ništa specijalno ne dešava, a zapravo pakuje moje stvari. On je uzeo stan na kredit, samo da bi se to odugovlačilo. Čovek koji nije obezbedio ni tu decu, ni moje dete, ni prvu ženu, niti bilo koju od žena. To što on ide i juri mlade devojčice koje će da se ovajde za neku torbu, silikone, piće... Ne znam da li je nekad mogao da voli. Kupuje ljubav dece, devojaka, prijatelja, bitno mu je da pokaže novi model auta, devojke, to su sve modeli. On oblikuje da li treba da se uradi ovako ili onako... Mislim, šok. Ja samo vidim neke ludorije od njega i na sve to ode u Tursku. Mene bi bio blam, tražite kopiju u nekome... Ali, nije mi zanimljivo da tome pridajem značaju. Devojke, dokle god možete, koristite ga! Samo to i treba - rekla je Dragana.

Bonus video

SUDIJA IZ ZADRUGE STIGLA U SUD! SNEŽANA ILIĆ NE PRAŠTA ZORICI UVREDE: Psovala mi MRTVU MAJKU, pljvala, udarala! Od Markovićeve ni traga ni glasa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.