GDE SU NESTALE BLIZNAKINJE IZ VELIKOG BRATA NA KOJE SU SE SVI LOŽILI: Kristina i Violeta su NAJVEĆA MISTERIJA
Foto: Printscreen

ŠTA IM SE DESILO?

GDE SU NESTALE BLIZNAKINJE IZ VELIKOG BRATA NA KOJE SU SE SVI LOŽILI: Kristina i Violeta su NAJVEĆA MISTERIJA

Bliznakinje Kristina i Violeta Raleva pre devet godina su bile u žiži javnosti zbog učešće u rijaliti šou programu "Veliki brat".

Objavljeno:

One su tim učešćem dobile i šansu za medijsku karijeru, ali su one nakon rijaliti takmičenja rešile da se povuku iza javnosti.

U rijaliti je najpre ušla Violeta. Otvorenošću je osvojila velike simpatije publike. Desila joj se i velika ljubav na malim ekranima sa Karlom Zagorcem.

I kako obično biva kada je velika strast u pitanju, veza Karla i Violeta bila je veoma burna. U trenutku kada su se stvari među njima zahuktvala u šou je ušla njena sestra bliznakinja Kristina.

foto: Printscreen

Morala je simpatična Makedonka u jednom momentu da bira između sestre i dečka i opravdano je izabrala da Kristina ostane u kući. Iako je i njen dečko na kraju bio pošteđen ispadanja, Violeta nije imala mnogo vremena da uživa sa njim jer je ubrzo izbačena iz rijalitija.

Nakon Velikog brata sestre Raleva bile su veoma praćene. Dale su niz intervjua za naše i makedonske medije, deo priče postali su i njihovi roditelji, a onda su se povukle iz javnosti.

Kristina je pre tri godine postala gospođa Kristian Raleva Trajkovska, na slici vidite kako je izgledala na venčanju.

Violeta je još misterioznija od nje. Na Fejsbuku je pre nekoliko godina objavila da je u novoj, srećnoj vezi, i da se verila. Sestre Raleva nisu jedine rijalti učesnice koje su se nakon života na malim ekranima povukle u ilegalu, ali su takvim potezom ipak, mnoge iznenadile.

Kada je u pitanju Karlo Zagorac, on je danas u srećnom braku.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.