OTKRIVENO ZAŠTO JE SINIŠA IZBACIO DRAGANU SA DETETOM IZ STANA! Bila je sa nekim muškarcem na MORU i DROGIRALA SE!
Foto: Printscreen

PAKAO

OTKRIVENO ZAŠTO JE SINIŠA IZBACIO DRAGANU SA DETETOM IZ STANA! Bila je sa nekim muškarcem na MORU i DROGIRALA SE!

Kao bomba je odjeknula vest da je Siniša Dragutinović navodno na brutalan način izbacio iz stana još uvek zakonitu suprugu Draganu Mitar, oglasio se i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović!

Objavljeno:

Pavle, koji je sa Draganom imao burnu aferu još pre nego što su oboje postali učesnici "Zadruge", ispričao je šta misli o ovom skandaloznom događaju, a onda šokirao najnovijim informacijama o bivšoj.

- Video sam, znao sam to i kad se desilo u toku noći. Nije to trebao na taj način da uradi, ali ima i ona tu dosta krivice. Otišla je na more sa jednim muškarcem, a došla je do nas i neka prepiska da su otišli da konzumiraju nedozvoljene supstance, da su poneli opijate sa sobom, tako da nije ni ona zlatna u svemu tome. Sinišina devojka je mnogo dobra drugarica moje devojke tako da iz prve ruke znam šta se dešava - izjavio je Pavle za Republiku.

foto: Printscreen Youtube

Budući da se pojavila informacija da Siniša ima u planu da pozove Jovanovića da svedoči na sudu protiv Mitrove, Pavle nam je dao sledeći odgovor:

- Nije me zvao, nego je rekao da će me navesti na sudu ako treba da dođem da dam iskaz protiv nje, ali naravno da ja to neću uraditi, niti želim - rekao je Pavle za portal Republika.rs

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.