JELENU ILIĆ NAPALA BABA U RESTORANU! Saopšteno joj je da Ilićeva nije TRUDNA i nastao je HAOS
Foto: Printscreen

PAROVI

JELENU ILIĆ NAPALA BABA U RESTORANU! Saopšteno joj je da Ilićeva nije TRUDNA i nastao je HAOS

Jelena Ilić istakla je da je nakon "Parova" imala dve neprijatne situacije u javnosti. Jedna od njih dogodila se u jednom restoranu azijske hrane, gde je zajedno sa sestrom otišla na ručak.

Objavljeno:

"Ja sama sa rođenom sestrom, ušla, i neko me je dozivao", počela je svoj upriču Jelena pa istakla da je u pitanju bila jedna baka, koj uje zanimalo kada će i ona da se porodi.

Devojka Ivana Marinkovića u čudu je odgovorila gospođi da ne zna, jer ne bi rekla da je u drugom stanju, ali to izgleda nije bio dovoljno dobar odgovor

foto: Printscreen

"Drvlje i kamenje po meni, svašta mi je rekla!" sa iznenađenim izrazom lica prepričavala je Jelena koja, kada joj je poželela prijatan ručak, nije mogla da veruje da joj je gospođa odrbusila sa - jedi go*na.

"Sestri bilo neprijatno... ona živi u Americi", objašnjavala je dalje Jelena situaciju.

Sestra ju je upitala da li joj se tako nešto dešava često, na šta je ona odgovorila da joj je to bio prvi put.

Drugi put kada je doživela neprijatnost bila je u društvu dečka Ivana, s kojim se uputila na piće sa "baksuznim Milijem".

foto: Printscreen

"Krenuli smo da se vidimo sa baksuznim Milijem i stao mi je auto. Bilo je povuci, potegni... prišla je neka gospođa koja je prvo počela sa mnom normalno da razgovara. Onda sam ja počeo malo da je sprdam, 'babo'.. a ona je počela da viče da me zna iz Ruzveltove, da sam joj šutirao neke kutije... zvao sam Komunalnu policiju pošto stvarno pribegavam pravilima ovog grada. Imao sam ozbiljan sukob sa bakom", prepričao je Ivan šta se dogodilo.

Inače, par se konačno uselio u zajednički stan i komšijama su, kažu, i više nego zadovoljni, a i obratno! Planiraju da odu na Avalu na nekoliko dana, a nakon kratkog sledi i malo duži odmor u septembru, kojem se Jelena posebno raduje.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.