PAROVI DOBILI NOVOG VODITELJA, A JEDAN ŽESTOKI MOMAK ULAZI U VILU: Don PODZEMLJA dolazi da se obračuna?! (VIDEO)
Uskoro kreće nova sezona, Foto: Print Screen Youtube

sprema se pakao

PAROVI DOBILI NOVOG VODITELJA, A JEDAN ŽESTOKI MOMAK ULAZI U VILU: Don PODZEMLJA dolazi da se obračuna?! (VIDEO)

Svi ga pamte po skandalu sa Kristijanom, a imao sukob i sa Mladenom Vuletićem

Objavljeno:

Ivan Mitrović Biza, koji sebe naziva kruševačkim donom podzemlja, nekoliko puta je bio gost u "Parovima", a publika ga poznaje po tome što je izazvao Kristijana Golubovića na boks meč i pritom ponudio 3.000 evra za opkladu.

Kako njegovi brojni apeli da uđe u vilu kao takmičar nisu urodili plodom, on se neposredno pred kraj sedme sezone ponovo oglasio i tražio da ga puste na nekoliko sati ne bi li, kako je poručio na Jutjubu, istukao potonjeg šampiona Mladena Vuletića.

Biza je sada na svom Fejsbuku objavio da je konačno potpisao ugovor i da ulazi u "Parove 8".

Potpisan ugovor sa TV "Hepi"! Don Balkana, princ asfalta, Ivan Mitrović Biza! Pobednik "Parova 8", najjači", u svom stilu je napisao Biza ispod slike u zgradi "srećne" televizije.

Iako se "Hepi" još uvek nije oglasio i potvrdio da Biza zaista ulazi u "Parove 8", čini se da je u pitanju istina jer je on potom okačio klip sa Aleksandrom Požgajem, koji mu je poželeo sreću i da pobedi u novoj sezoni.

Mitrović je predstavio Požgaja kao novog voditelja "Parova", Aleksandar je uz zagonetni osmeh rekao da to još nije, a da li će to na kraju biti slučaj, ostaje nam da vidimo.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.