LJUBA PONOVO POSTAJE MAJKA?! Pantovićka TRUDNA u četvrtoj deceniji, a ovako je reagovala kada je videla REZULTATE!
Ljuba Pantović (40) je danima imala zdravstvenih problema, Foto: Printscreen

JAVILA SE SUMNJA

LJUBA PONOVO POSTAJE MAJKA?! Pantovićka TRUDNA u četvrtoj deceniji, a ovako je reagovala kada je videla REZULTATE!

Ljuba je odradila detaljne preglede na privatnoj klinici

Objavljeno: 14:50h

Ljuba Pantović (40) je danima imala zdravstvenih problema, i nije se oglašavala povodom toga dok se ne otkrije uzrok problema. Imala je problema sa hormonima i ciklusi joj nisu bili redovni te je posumnjala da je u drugom stanju.

foto: Printscreen Youtube

Njen sadašnji decko Mirko se obradovao tome kako saznajemo, i sa ushićenjem je prihatio vest kada mu je Ljuba rekla na šta sumlja.

Ljuba je odradila detaljne preglede na privatnoj klinici, i nekoliko dana je bila u neznanju šta je čeka, da li po treći put postaje majka ili ne. Nakon što je dobila sve rezultate lekari su otkrili da ima cistu koja može da se otkloni rutinskom operacijom. Čim se vrati sa odmora, odlazi na privatnu kliniku da to sredi.

"Istina je da sam posumljala da sam trudna, posle toliko godina veze Mirko i ja se ne pazimo iskreno, ali i ne priželjkujemo dete. Iskreno ja što sam rađala, rađala sam i ne planiram vise da se ostvarujem u ulozi majke. Presrećna sam što imam svoju unuku i priželjkujem ih još, tako da uživam u tome da sam baka". - rekla je ona za Alo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.