NE ŽELIM DA JE VIDIM! MUKA MI JE OD NJE I MIKIJA: Suzanin sin se oglasio nakon priče da se ONA preselila u Kupinovo
Suzani Perović Miki važniji od dece, Foto: Printscreen

Digao ruke

NE ŽELIM DA JE VIDIM! MUKA MI JE OD NJE I MIKIJA: Suzanin sin se oglasio nakon priče da se ONA preselila u Kupinovo

Ima svoj život!

Objavljeno: 22:05h

Sin Suzane Perović, Nikola, navodno je izjavio da ne zna šta njegova majka ponovo radi sa Mikijem Đuričićem, kao i da ga ona više ne zanima.

On je priznao i da ga majka strašno nervira, te da više nema želju da je viđa.

Ja nemam pojma ništa, ni šta Suzana radi, ni šta Miki radi, niti me to zanima. Ja Suzanu ne viđam uopšte, niti želim da je viđam. Ona je odrasla žena, neka sama brine o svom životu, šta mene pitate o njoj, ona me ne zanima", besneo je Suzanin sin, pa otkrio da ga Suzanini i Mikijevi planovi ne interesuju i da, prema njegovim saznanjima, još nije otišla za stalno u Kupinovo.

foto: Facebook

Ono što znam jeste da se nije odselila kod njega u Kupinovo jer u petak, kad sam svratio do kuće da uzmem nešto za put, video sam da je tamo spavala, što znači da se još nije preselila kod Mikija. Strašno me nervira Suzana i ta priča o njoj i što sam ja u to upetljan. Je l' se pomirila sa Mikijem, boli me uvo i da se čuju i da se ne čuju. Pa, imam i ja valjda život, a ne samo da se sve vrti oko nje", izjavio je Nikola za Srpski telegraf, pa dodao:

Ne živim više s njima, ja sam samostalan i Suzanin život me ne zanima. Što se mene tiče neka radi šta hoće i s kim hoće, samo mene da pusti na miru. Dokle više priča o Suzani i Mikiju, muka mi je, bre, više od njih.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.