ON JE UMNI BOLESNIK KOJI TREBA DA SE LEČI: Zoki zvao voditelja na EROTSKU MASAŽU?! Bukti rat!
Zoran Sumadinac i Dejan Stanković Kralj, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

ZARATILI

ON JE UMNI BOLESNIK KOJI TREBA DA SE LEČI: Zoki zvao voditelja na EROTSKU MASAŽU?! Bukti rat!

Moram samo da naglasim da mene u principu nije briga ko će šta reći o meni, posebno ako su neistine u pitanju, ali ovo šta ovaj retard radi apsolutno je zabrinjavajuće po narodne mase

Objavljeno:

Nedavno je voditelj Dejan Stanković Kralj objavio poruku koju mu je navodno poslao Zoki Šumadinac, a u kojoj Zoki poručuje Dejanu da želi da mu uradi erotsku masažu.

Kontaktirali smo Zokija i on je izneo svoju stranu ove afere koja je privukla veliku pažnju medija.

foto: Printscreen

– Dejan Stanković, takozvani kralj majmuna, oduvek je vređao i pokušavao na svoj bolesni način, jer drugačije i ne zna, nego da uspešnije i bolje od njega pokuša da blamira ne bi li ovako bolestan u mozak, barem malo, sebi dao na značaju. Ja obično ne nasedam na ovakve provokacije, ali ovo je zaista da se čoveku okrenu creva u stomaku. Takozvani kralj majmuna, a inače su majmuni pametniji od njega, više puta je na svom profilu ove godine postavljao kao našu prepisku i to se vidi po datumima kada je ovaj bolesnik postavljao. U prilogu šaljem vam kao dokaz da fotografije sa javnih mreža pa neka narod presudi sam. Ovo šta radi umni bolesnik nije normalno jer svako ko malo ima mozga u glavi shvatiće da se javne ličnosti putem društvenih mreža ovako ne kontaktiraju. Ja imam samo dva profila na „Facebook“-u, a to su Zoran Šumadinac kao i Astro Lux Zoran Šumadinac. Moje profile takođe možete pogledati ispod teksta. Moram samo da naglasim da mene u principu nije briga ko će šta reći o meni, posebno ako su neistine u pitanju, ali ovo šta ovaj retard radi apsolutno je zabrinjavajuće po narodne mase jer ovakve osobe nikako ne bi trebalo da šetaju slobodno gradom. Ako je u stanju da pravi lažne profile, pitanje je šta jos od ovakvih bolesnika mošemo da očekujemo. Pozivam psihijatrijske ustanove da ovakve bolesnike smeste gde im je i mesto. Takođe u daljem tekstu možete da videti i moj odgovor sa mog pravog profila ovom degeneriku. Žao mi je samo što za njegovu dijagnozu leka nema – naveo je Zoki Šumadinac u pisanoj izjavi našem portalu.

Pogledajte poruku koju je Zoki poslao Dejanu!

foto: Printscreen

Podsećamo da je Zoki nedavno našem portalu potvrdio da ulazi u treću sezonu rijalitija „Zadruga“.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milan Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.