DOTIČNA JE SAMA KRIVA: Nakon Luninog KUĆNOG VIDEA, Kija se obrušila na Đoganijevu! Oglasila se OTVORENIM PISMOM!
Pobednice "Zadruge" Kija Kockar i Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

stare suparnice

DOTIČNA JE SAMA KRIVA: Nakon Luninog KUĆNOG VIDEA, Kija se obrušila na Đoganijevu! Oglasila se OTVORENIM PISMOM!

Pevačica se obratila medijima povodom eksplicitnog snimka Lune Đogani

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar ni nakon više od godinu dana nakon pobede u rijalitiju ne prestaje da okupira pažnju javnosti. Svaki njen potez je propraćen, a ni njeni verni fanovi se ne smiruju, pa se i dalje igraju rijalitija.

Pevačica je odlučila da se putem svog Instagrama obrati medijima koji su preneli da je ona podržala svoje fanove u objavi eksplicitnog snimka Lune Đogani.

foto: Printscreen Youtube

"To što se ja ne oglašavam da demantujem (jer prosto sve što pišete vređa moju inteligenciju, a i realno za sve laži na dnevnom nivou - svaki stori bi bio demant) to ne znači da ću baš mirno da gledam kako lažete i kako blatite moje fanove i moje ime. Ako neko objavi sam nešto što ga diskriminiše a ostali podele (kao što i dele snimke s mojih nastupa i moje uspehe), to ne znači da je taj neko što je podelio posle kriv, već osoba koja je sama postavila. U ovom slučaju dotična", napisala je Kija.

foto: Print Screen Instagram

"Ja nisam ni u kakvom "ratu", "miniranju" i ostalim vau efekat rečima gde se stavlja moje ime da bi se otvorila vest. Ja sam na moru, malo pada kiša pa večeras letim na neko lepše mesto. Evo, dobili ste odgovor na najkulturniji način. Pozdrav svima i zaobiđite me sa glupostima" poručila je Kockareva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.