ANA I ALEKSANDRA IDU NA SUD: Jedva čekam da dokaže SVE što je pričala! Ovo je NAJSUROVIJI RAT dveju suparnica!
Ana Korać i Aleksandra Subotić ljute protivnice, Foto: Printscreen Youtube

IDU NA SUD

ANA I ALEKSANDRA IDU NA SUD: Jedva čekam da dokaže SVE što je pričala! Ovo je NAJSUROVIJI RAT dveju suparnica!

Ana je Aleksandri poručila da je tužila i da će sve optužbe morati da dokaže na sudu

Objavljeno:

Zadrugari nikako da nas puste da odmorimo od njih i pripremimo se za novu sezonu jer svi imamo osećaj kao da rijaliti još uvek traje.

Sinoć su u emisiji "Narod pita" gosti Darka Tanasijevića bili Ana Korać i David Dragojević. Otkrili su mnoge detalje iz njihovog privatnog života i svemu što ih je sačekalo nakon izlaska iz Zadruge.

foto: Printscreen

Svi smo upoznati sa pričom da je David uplovio u vezu sa Anom, dok je još uvek zvanično bio u vezi sa Aleksandrom Subotić, te nije bilo moguće da se ne dotaknu i ove teme. Naime, nakon Aleksandrinog povratka u Belu kuću posle diskvalifikacije, Subotićeva je iznela niz osuda na Anin račun. Ana je poručila da je tužila i da će sve optužbe morati da dokaže na sudu.

foto: Printscreen

Voditelja je zanimalo i da li je ovaj ljubavni par gledao emisiju kada je Aleksandra bila gošća, kao i šta misle o njenom novom izabraniku Petru.

- Nismo gledali tu emisiju, gošća nije bila zanimljiva pa smo gledali film. Videli smo neke klipove, šta da kažemo. Ja sam Aleksandru tužila i jedva čekam da dokaže sve što je pričala. Vređala me je da ja idem sa starijim muškarcima, a sada ona ima starijeg dečka. Odakle njoj sada da ide na letovanje? Sve što je o meni pričala, ona sada to radi. Ne bih njenu simpatiju baš komentarisala - rekla je Ana.

foto: Print Screen Instagram

- Ja sad ne znam kakav je njihov odnos, ali ako je ona srećna i ako se pomirila sa svima to je okej. Ako to njoj odgovara, to je top. A to što je Ani prebacivala, gde je njoj radni staž? Šta je ona radila? Zašto nije našla svog vršnjaka? - pitao se David.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.